Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" vasarā varētu lemt par pāriešanu uz "Honda" dzinējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" vasarā varētu lemt par pāriešanu uz "Honda" dzinējiem
Foto: Red Bull Racing

"Red Bull" komanda jau šovasar varētu pieņemt lēmumu sākot ar 2019. gada sezonu izmantot "Honda" ražotos motorus. Vienības konsultants Helmuts Marko uzskata, ka ir jānosaka konkrēts termiņš, kad lēmums būtu jāpieņem.

Pēc trim ļoti neveiksmīgām sadarbības sezonām ar "McLaren" šogad "Honda" ekskluzīvi piegādās dzinējus "Red Bull" piederošajai komandai "Toro Rosso" komandai. Tikmēr "Red Bull" vienībai līgums ar dzinēju piegādātāju "Renault" beigsies šī gada izskaņā, līdz ar to jau savlaicīgi būtu jāpieņem lēmums, kura ražotāja jaudu izmantot 2019. gadā.

Helmuts Marko atzīst, ka pirmais iespaids par "Honda" ir labs, un "Red Bull" cieši sekos līdzi šo motoru dotumiem.

"Līdz šim mēs esam pozitīvi pārsteigti, arī runājot par viņu nodošanos šai lietai un entuziasmu," stāsta Marko. "Domāju, ka viņi ir mācījušies no līdzšinējām kļūdām. Ņemot vērā uz stenda veiktos testus, "Honda" dzinēja izturība ir laba. Domāju, ka sezonas vidū mēs panāksim "Renault" līmeni."

"Red Bull" jau vasarā ir jāpieņem lēmums, palikt kopā ar "Renault" vai tomēr pāriet uz "Honda" motoriem, uzskata Marko.

"Noteikumi ir mainījušies, tādēļ jau vasarā ir jāpaziņo, ar kādiem dzinējiem komanda vēlas startēt nākamajā gadā," viņš saka. "Mēs veiksim regulāras analīzes un pēc tam pieņemsim lēmumu."

Izmantotie resursi:
thecheckeredflag.co.uk

     [+] [-]

, 2018-02-26 08:49, pirms 6 gadiem
Helmuts Marko atzīst, ka pirmais iespaids par "Honda" ir labs, un "Red Bull" cieši sekos līdzi šo motoru dotumiem.

Kurš iespaids? Tas kur Mclaren brauca ar Hondu? Tas bija labs iespaids?