Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Masa: "Raikonens dzīvo kā citā pasaulē"

Masa: "Raikonens dzīvo kā citā pasaulē"
Raikonens un Masa
Foto: SCANPIX SWEDEN

Felipe Masa ir brīdinājis "Ferrari" pilotu Fernando Alonso, ka viņam neklāsies viegli sadarboties ar savu nākamo komandas biedru Kimi Raikonenu. Masa, kurš savulaik braucis kopā gan ar Raikonenu, gan Mihaelu Šūmaheru, atzīst, ka soms dzīvo pats savā pasaulē.

"Ja atskatamies uz kopā nostrādāto laiku ar Šūmaheru, Raikonenu un Alonso, tad visvieglāk bija ar Šūmaheru un Alonso," intervijā televīzijas kanālam "Italia 1" atzīst Masa. "Ar Kimi mēs spējām labi sastrādāties, taču mūsu starpā nebija pilnīgi nekādu attiecību vai draudzības. Viņš dzīvoja pats savā pasaulē un nevēlējās ne par vienu neko zināt. Ar Mihaelu un Fernando mums bija cilvēciskas attiecības, taču ar Kimi tādu nebija. Un, ja viņam tādu nebija ar mani, tad nebūs arī ne ar vienu citu."

Tomēr Masam ir savs vēstījums arī pašam Raikonenam.

"Viņam ir jābūt sagatavotam, lai sadzīvotu ar Alonso, jo nav viegli būt viņa komandas biedram," atzīst brazīlietis. "Viņš ir ļoti spēcīgs pilots, dažreiz pat perfekts, tāpēc Kimi ik reizi būs jāatdot sevi visu, lai uzrādītu labākus rezultātus."

Tikmēr spāņu laikraksts "El Pais" raksta, ka nedz Raikonena bijusī komanda "Lotus", nedz arī nākamie darba devēji "Ferrari" nezina, kur šobrīd atrodas sportists un kā viņš jūtas pēc nesen veiktās muguras operācijas. Bez tam, lai izvairītos no preses ziņkārības, Raikonena menedžeris vēstīja, ka operācija tiek veikta Austrijā, kamēr patiesībā tā notikusi Francijā.

"Mums nav ne jausmas, kur viņš atrodas," laikraksts citē kādu "Lotus" komandas darbinieku.

Tikmēr kāds vārdā nenosaukts "Ferrari" pārstāvis stāsta: "Zinām tikai to, ka viņš jūtas labi, atpūšas un ir sācis atlabšanas procesu."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

Kurš 2014. gada F1 sezonā būs spēcīgāks?

  • 166

  • 169



, 2013-11-24 17:04, pirms 10 gadiem
Kimi vispar ir pox uz visiem VInam emocijas 0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: smiegs
, 2013-11-24 17:21, pirms 10 gadiem
Kimi kā pilots ir komandai derīgs līdz brīdim, kad viņam ir izredzes cīnīties par individuālo čempiona titulu, vai brīdim, kad viņam F1 nesāk apnikt.
Ja pienāks brīdis, kad viņš izdomās, ka jaunās F1 mašīnas viņam nav pa prātam, viņš atkal kaut kur vai nu nozudīs vai arī vienkārši ''atsitīs numuru''. Tas pats notiks, ja jutīs, ka nav cerību uz titulu.
Ferrari ļoti noriskēja paņemot Kimi.
, 2013-11-24 17:30, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Kimi kā pilots ir komandai derīgs līdz brīdim, kad viņam ir izredzes cīnīties par individuālo čempiona titulu, vai brīdim, kad viņam F1 nesāk apnikt.
Ja pienāks brīdis, kad viņš izdomās, ka jaunās F1 mašīnas viņam nav pa prātam, viņš atkal kaut kur vai nu nozudīs vai arī vienkārši ''atsitīs numuru''. Tas pats notiks, ja jutīs, ka nav cerību uz titulu.
Ferrari ļoti noriskēja paņemot Kimi.
Dala taisnibas ir, vins ir uzvaretaj pilots, vinam talants pietiek lai vins parspetu jebkuru kas paslaik brauc formula1, bet atkal piedzivojot neveiksmes saks rasties vel neveiksmu lidz atkal pazudis motivacija, lidzko Kimi ir motivacija, ar vinu buus viss kartiba.
, 2013-11-24 18:46, pirms 10 gadiem
karstais brazīlis un vēsais soms? kādas attiecības?
, 2013-11-24 19:23, pirms 10 gadiem
Atkal kārtējais PR teksts. Tas labs. Tas labs. Tas tāds. Tas tāds.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: crushader
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.