Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Negaiss plosās F1 norises vietā Teksasā, iespējama sacīkstes atcelšana

Stipra negaisa un lietus dēļ piektdien ASV tika atcelti F1 čempionāta posma otrie treniņbraucieni. Arī turpmākajām stundām un dienām tiek solīti spēcīgi nokrišņi un jau izskanējušas runas, ka šī iemesla dēļ varētu mainīt kvalifikācijas un sacīkstes norises laikus, lai izvairītos no tām stundām, kad lietus tiek solīts spēcīgākais. Tāpat izplatījušās baumas, ka sacīkste pat varētu tikt atcelta. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix, TT NYHETSBYRÅN/Scanpix, AFP/Scanpix


, 2015-10-24 16:51, pirms 8 gadiem
Tas atsauc atmina labako f1 posmu
https://www.youtube.com/watch?v=BmO...

Autosportā atgriežas leģendārais ražotājs "Lola"

Pēc vairāk nekā desmitgades pārtraukuma uz starptautiskās autosporta skatuves atgriezīsies leģendārais sacīkšu auto ražotājs "Lola", kas sadarbībā ar "Yamaha" izveidojis jaunu projektu startēšanai "Formula E" čempionātā.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.