Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Fetels: ''Katrs posms tagad būs svarīgs''

Fetels: ''Katrs posms tagad būs svarīgs''
Sebastians Fetels
Foto: AP

F-1 komandas ''Red Bull'' pilots Sebastians Fetels apgalvojis, ka līdz čempionāta beigām tagad jebkurš posms būs svarīgs cīņā par čempiontitulu.

Zināms, ka čempionāta kopvērtējumā pašlaik pirmais ir ''Brawn GP'' pilots Džensons Batons, taču viņam tuvojās jau divi ''Red Bull'' braucēji - Sebastians Fetels un Marks Vēbers.

Šīs nedēļas nogalē notiks Ungārijas GP un pirms tā Sebastians Fetels izteicās, ka arī Ungārijas posms būs ļoti svarīgs: ''Es domāju, ka tev nevajadzētu būt īpaši gudram, lai noteiktu, ka šobrīd katrā posmā var kaut kas izšķirties, ja starp otro un pirmo vietu kopvērtējumā šķir 21 punkts. Es neredzu iemeslu, kāpēc Ungārijas GP būtu daudz svarīgāks posms par nākamo. Šobrīd mēs esam tādās kā iedzinēja pozīcijās un mums ir jāspiež no sevis maksimums, lai samazinātu atstarpi vēl vairāk. Mums ir ļoti konkurētspējīga mašīna un es domāju, ka mēs esam pietiekami ātri, lai cīnītos par augstām vietām. Protams, šī trase atšķiras no iepriekšējām divām, taču tad jau redzēs, kā mums un citiem klāsies. Pie tam, ir arī karstums šobrīd šeit, taču, godīgi sakot, es nedomāju, ka būs kādas problēmas laika apstākļu dēļ. Domāju, ka ir liela iespējamība, ka ''Ferrari'' vai ''McLaren'' būs ātri šajā trasē.''

Fetels arī nepiekrita, ka ''Brawn GP'' būtu ātrāki tieši karstajos laika apstākļos: ''Es tam īsti nepiekrītu. Jā, mēs esam nedaudz sliktāk nostartējuši, kad ir bijis karsts, bet kopumā nezinu, vai mēs tik daudz atpaliekam no ''Brawn GP''. Es joprojām ticu, ka mūsu mašīna ir konkurētspējīga - vienalga, ir silts vai auksts. Lai uzvarētu, tev ir jābūt ātram visur.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-07-24 08:38, pirms 15 gadiem
šim džekam ir pareizā attieksme pret darbu...
, 2009-07-24 09:24, pirms 15 gadiem
pareizi. bet tituls sogad lai jau tiek pogam. tikai japietuvojas taa,lai butu interesants noslegums
, 2009-07-24 10:48, pirms 15 gadiem
baigais gudrinieks atradies
, 2009-07-24 13:43, pirms 15 gadiem
Piekrītu, ka līdz šim posmi bija mazāk svarīgi, jo par uzvaru tajos deva tikai 10 punktus. Bet, ja uzvarēs tagad, tad gan dabūs veselus desmit!
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.