Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo pieprasa algu 40 miljonu eiro apmērā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo pieprasa algu 40 miljonu eiro apmērā
Daniels Rikjardo
Foto: REUTERS/Scanpix

Austrāliešu F1 pilots Daniels Rikjardo vairs negrib samierināties ar līdzšinējo pamatalgu un par nākamajiem diviem gadiem prasa 40 miljonus eiro, neatkarīgi no komandas, kurā viņš startēs.

Lai gan F1 pilotu algas tiek turētas noslēpumā, atsevišķiem avotiem izdevies noskaidrot vismaz aptuvenas summas. Gada sākumā "TMZ Sports" vēstīja, ka Rikjardo alga "Red Bull" komandā sastāda piecus miljonus eiro sezonā.

Lai gan "Red Bull" vadība izteikusi gatavību pagarināt līgumu ar pilotu, kuram pašreizējās saistības beigsies šī gada izskaņā, zināms, ka Rikjardo veic pārrunas arī ar "Ferrari" un "Mercedes" komandām. Ticamākā ir versija, ka Rikjardo varētu "Ferrari" sastāvā nomainīt Kimi Raikonenu, kuram algā tiek maksāti 32 miljoni eiro gadā.

Rikjardo pirms vairāk nekā nedēļas kļuva par F1 pasaules čempionāta Ķīnas posma uzvarētāju. Šādas epizodes viņu varētu iedvesmot palikt "Red Bull" rindās, tomēr nav noslēpums, ka šobrīd sportists pamatalgā saņem salīdzinoši maz - apmēram piecus miljonus eiro sezonā, tomēr tiek maksāti bonusi, ja izdodas izcīnīt augstus rezultātus.

"Domāju, ka Daniels "Red Bull" sastāvā ir apmierināts," pēc sacīkstēm Ķīnā sacīja komandas vadītājs Kristians Horners. "Ja mēs viņam varētu vienmēr iedot tādu mašīnu kā Ķīnā, kāpēc gan lai viņš brauktu citā komandā?"

Britu izdevums "Daily Express" vēsta, ka atbilde uz šo jautājumu ir "nauda". Rikjardo vēlas kontraktu uz diviem gadiem un pamatalgu 20 miljoni eiro gadā, lai tā būtu "Red Bull" vai arī kāda cita komanda. Šādu informāciju medijs ieguvis no saviem avotiem Itālijā.

Izmantotie resursi:
The Week UK | The best of British &...

  -2 [+] [-]

, 2018-04-24 18:08, pirms 6 gadiem
Ļoti pieticīgi, ja ņem vērā, ka Daniels ir tuvākais no kandidātiem uz Kimi vietu Ferrari.

  -2 [+] [-]

, 2018-04-24 19:04, pirms 6 gadiem
Katra centa vērts, bet uz Ferrari var nepāriet, jo nez vai gribēs visu laiku aiz Vettela sēdēt! Tad jau drīzāk uz Mercedes pāries, vai arī paliks Red Bull. Tad sanāk, ka Botass varētu uz Ferrari pāriet. Un nebrīnītos, ja beigās uz Ferrari pārietu Grožāns, Magnussen vai Hulkenbergs.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-24 20:06, pirms 6 gadiem
DaveVee rakstīja: Katra centa vērts, bet uz Ferrari var nepāriet, jo nez vai gribēs visu laiku aiz Vettela sēdēt! Tad jau drīzāk uz Mercedes pāries, vai arī paliks Red Bull. Tad sanāk, ka Botass varētu uz Ferrari pāriet. Un nebrīnītos, ja beigās uz Ferrari pārietu Grožāns, Magnussen vai Hulkenbergs.
Nu un kaa vins var sedeet aiz Vettela, ja regulari ir atraaks? Hulku gan gribeetos redzeet kaut kur pie lielajiem.

  -3 [+] [-]

, 2018-04-24 21:21, pirms 6 gadiem
Nav viņš tādas naudas vērts...varētu vēl Hamim vai Vettelam...bet nu ne Rikijam

  -1 [+] [-]

, 2018-04-24 23:26, pirms 6 gadiem
Rika izvēle izkustinās tirgu

Manas domas:
1)
Riks uz Ferrari
Saincs/Gaslī uz RB
Gaslī uz Renault (ja Saincs uz RB)

2)
Riks uz Mercedes
Botass uz Ferrari
Saincs/Gaslī uz RB
Gaslī uz Renault/RB

3)
Riks paliek RB
Hulks/Saincs uz Ferrari

     [+] [-]

, 2018-04-26 15:05, pirms 6 gadiem
Un iespeju Kimi palikt ferrari neviens neizkata?! Ja labi brauks bez prikoliem, iespejams pagarinas uz velvienu gsdu