Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs vēl cer pārspēt Hamiltonu un izcīnīt F1 titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs vēl cer pārspēt Hamiltonu un izcīnīt F1 titulu
Rosbergs uz pjedestāla Bahreinā
Foto: AFP/Scanpix

Niko Rosbergs nav atmetis cerības turpināt cīņu par 2015. gada F1 čempiona titulu, lai gan komandas biedrs Luiss Hamiltons viņu pārspējis visos četros pirmajos sezonas posmos.

Rosbergs šogad vēl nav guvis nevienu uzvaru un viņa labākie rezultāti ir Austrālijā, kā arī Ķīnā izcīnītās otrās vietas. Čempionāta līderim Hamiltonam vācietis zaudē jau 27 punktus.

Bahreinas posmā pagājušajā svētdienā bremžu problēmu dēļ Rosbergs sacensību beigu daļā no otrās vietas atkrita uz trešo, palaižot priekšā Kimi Raikonenu.

"Ar trešo vietu es neko daudz nevaru panākt," viņš raksta savā slejā vācu laikrakstā "Bild". "Man pat nerūp, vai mani apdzen Kimi vai Sebs Sebastians Fetels, jo palielinās attālums arī līdz pasaules čempionāta līderim Luisam. Laime, ka sezona priekšā vēl ir gara."

Rosbergs uz Bahreinas "Grand Prix" pjedestāla izskatījās ļoti neapmierināts un pats neslēpj, ka viņa ķermeņa valoda atbilda tā brīža noskaņojumam.

"Ne vienmēr spēju noslēpt savu sarūgtinājumu," viņš atzīst. "Varbūt es vienkārši neesmu labs aktieris. Es vienkārši esmu tas, kas esmu."

Iedvesmu turpināt dzīvot ar prieku Rosbergam sniedz viņa sieva Viviana, kas pašlaik gaida abu bērnu.

"Es nekavējoties lidoju mājās un no rīta jau pamodos tur," atklāj Rosbergs, kurš dzīvo Monako. "Kad ieraudzīju savu sievu, kas tagad jau ir gandrīz "pusotrs cilvēks", viss sarūgtinājums pārgāja. Vēlos mājās pavadīt kādu laiku, pirms dodos uz Barselonu. Vēlos izgulēties pēc garajiem pārlidojumiem, kas bija sezonas sākumā."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2015-04-24 14:19, pirms 9 gadiem
cerība muļķa mierinājums.
.
Rosbergs ir stabils otrais pilots, kurš spēj uzvarēt, bet nespēj būt pirmais.
Kaut vai pagājušā gadā bija redzams, ka savu komandas biedru apdzīt nevar, savukārt komandas biedrs Hamiltons vismaz kaut kādu šovu F1 sarūpēja, jo spēja apdzīt Rosbergu gan sausā trasē, gan slapjā trasē.
.
Šis faktors daudz ko nosaka spējai cīnīties par titulu - uzvari, ja vari apdzīt, un Rosbergs to nevar.

     [+] [-]

, 2015-04-24 19:09, pirms 9 gadiem
Ierunājā tipisks Bergera, Patrēzes, Vēbera līmeņa pilots. Viņš vienmēr būs otrais kamēr komandā brauks Hamis.

     [+] [-]

, 2015-04-24 22:07, pirms 9 gadiem
Niprucis rakstīja: Ierunājā tipisks Bergera, Patrēzes, Vēbera līmeņa pilots. Viņš vienmēr būs otrais kamēr komandā brauks Hamis.
Bergers nebijs tipisks otrais pilots - viņš bija visneveiksmīgākais pilots, jo ja kaut kas plīsa, tad tieši viņam, un ļoti daudzas izstāšanās tieši tehniska defekta dēļ - gan Ferrari, gan McLaren, gan Beneton.