Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" cīņā par uzvarām sola atgriezties sezonas beigās

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" cīņā par uzvarām sola atgriezties sezonas beigās
"Red Bull" pilots Daniels Rikjardo
Foto: SIPA/Scanpix

"Red Bull" cīņā ar "Mercedes" un "Ferrari" pilotiem neatgriezīsies ātrāk par sezonas beigu daļu, uzskata komandas konsultants Helmuts Marko.

Šobrīd izteikti labāki motori ir "Mercedes" un "Ferrari" rūpnīcām, kas ir ne vien izturīgāki, bet arī ātrāki. "Red Bull" un "Toro Rosso" komandas vienīgās izmanto "Renault" dzinējus.

Pēc aizvadītiem četriem F1 posmiem "Red Bull" komandas pilotu pozīcijas nav iepriecinošas - pērnā gada trešais labākais pilots Daniels Rikjardo ir vien septītais, bet Daņils Kvjats ieņemt 15. vietu.

Helmuts Marko uzskata, ka rezultāti varētu uzlaboties vien sezonas noslēgumā.

"Realitātē tas varētu notikt sezonas beigās, kad mums būs tādi paši jaudas parametri kā "Mercedes" un "Ferrari" motoriem," laikrakstam "Wirtschaftsblatt" viedokli pauž Marko, cerot, ka "Renault" savas turbo motoru problēmas tomēr spēs atrisināt.

"Esam ielikuši visus spēkus, lai radītu vislabāko šasiju," viņš turpina. "Bet startēt motoru sporta sacensībās bez motora ir grūti..."

Marko atzīst, ka nākamajos F1 posmos komandas ātrums varētu būt vēl sliktāks, jo "Renault" būtu jāierobežo sava motora jauda, lai tie vismaz spētu izturēt līdz finišam. Līdz ar to arī rezultātu strauja uzlabošanās, vismaz pagaidām, ir pilnīgi neiespējama.

"Nākošajā sacīkstē ir svarīgi vismaz sasniegt zināmu progresu izturības jomā," norāda Marko. "Tikai tad var strādāt pie motora darba spēju uzlabošanas un tikai vēl pēc tam - pie jaudas."

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2015-04-24 18:40, pirms 9 gadiem
mest ārā tos renault dzinējus un meklēt Mercedesa

     [+] [-]

, 2015-04-25 01:31, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: mest ārā tos renault dzinējus un meklēt Mercedesa
Jā, būtu vienkārši - tik sezonas vidū (reāli, sākumā) to neizdarīsi...