Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Marko: "Nabaga Rikjardo, viņam vēl divus gadus būs jābrauc ar "Renault" motoriem"

Marko: "Nabaga Rikjardo, viņam vēl divus gadus būs jābrauc ar "Renault" motoriem"
Helmuts Marko un Daniels Rikjardo. Foto: Red Bull Content Pool

"Red Bull" komandas konsultants Helmuts Marko uzskata, ka Makss Verstapens jau nākamgad būs viens no pretendentiem uz F1 pasaules čempiona titulu, kamēr Danielam Rikjardo, kurš pievienosies "Renault" komandai, būs jāturpina samierināties ar tehniskām problēmām.

Rikjardo vietā "Red Bull" komandā nākamgad brauks Pjērs Gaslī, kuram šobrīd vēl ir salīdzinoši maza pieredze "Formulā 1", kamēr Verstapens ir krietni pieredzējušāks un nereti pārsteidz ar savām spējām. Tā tas notika arī posmā ASV, kur sportists startēja no 18. pozīcijas, bet finišēja otrais.

"Makss mūs nekad nepārsteidz ar to, cik labs pilots viņš ir," pēc sacensībām sacīja Marko.

Jautāts par to, vai pēc šķiršanās no "Renault" motoriem nākamgad "Red Bull" būs labākas izredzes cīnīties par uzvarām, Marko saka: "Mums būs "Honda" dzinēji, un šis projekts šķiet ļoti daudzsološs. Domāju, ka nākamajā gadā mēs varēsim cīnīties par čempiona titulu. "Honda" dzinēji jau šobrīd ir labāki par "Renault" ne vien kvalifikācijā, bet arī sacīkšu režīmā."

Rikjardo ASV posmā tehnisku iemeslu dēļ kārtējo reizi izstājās, un Marko uz to ir gatava ironiska piezīme.

"Viņam bija problēmas ar mašīnas elektrību," saka Marko. "Nabaga Daniels... viņam ar šīm problēmām būs jāsadzīvo vēl nākamos divus gadus."

Izmantotie resursi:
Sports Mole - Football, tennis, rugby, cricket,...


, 2018-10-24 09:21, pirms 5 gadiem
Varbūt tomēr vaina nav renault motoros, bet RedBull formulā? Jo kaut kā nav pamanīts, ka Renault izstātos dēļ motora problēmām tik bieži kā RedBull. RedBull kopumā izstājas krietni biežāk. Vai arī vnk Renault piegādā RedBull izturības ziņā sliktākus motorus, nekā savai Renault komandai.
, 2018-10-24 09:54, pirms 5 gadiem
Man jau liekas, ka tīrāka sabotāža. Tie redbull veču komentāri vēl - baigi velk uz pārāk lielu sakritību. Cerams ka Ricciardo būs atradis īsto vietu.
, 2018-10-24 10:12, pirms 5 gadiem
Nekas tur Hondai nesanāks ar RB...neturēs šie visas sezonas garumā!
, 2018-10-24 17:37, pirms 5 gadiem
Par čempionu titulu maz ticams, FERRARI un MERCEDES uz vietas nestāvēs..... MCLAREN, jau arī kādu laiku mokās ar HONDA dzinējiem...
, 2018-10-24 21:06, pirms 5 gadiem
rūķītis rakstīja: MCLAREN, jau arī kādu laiku mokās ar HONDA dzinējiem...
Šosezon jau vairs nemokās... tagad viņi mokās ar Renault dzinējiem...
, 2018-10-25 00:06, pirms 5 gadiem
Marko kaut ko atkal nosmirdējis... Skat, ka tik nākamajā sezonā pašam nesanāk dziļā sūdu bedrē iekrist.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.