Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Haidfelds neziņā par savu nākotni

Haidfelds neziņā par savu nākotni
Niks Haidfelds ar savu komandas biedru Kamui Kobajaši
Foto: AFP/Scanpix

Vācietis Niks Haidfelds, kurš šajā nedēļas nogalē startēs Singapūras ''Grand Prix'', atzinis, ka šobrīd viņam līgums ar ''Sauber'' F1 komandu ir noslēgts līdz sezonas beigām un ka par nākamo sezonu viņš vēl neko nezinot.

Pēc iepriekšējā posma ''Sauber'' komandas vadība nolēma atlaist spāņu braucēju Pedro de la Rosu, bet viņa vietā paņemt tā brīža ''Pirelli'' oficiālo testpilotu Niku Haidfeldu. ''Kā traks gaidu, kad beidzot atkal varēšu braukt,'' prieku neslēpa Niks Haidfelds. ''Salīdzinājumā ar pēdējiem mēnešiem, esmu daudz vairāk motivēts atkal braukt nekā agrāk. Tagad jūtos tā, it kā atgrieztos mājās.''

Vēl nav zināms, kurš līdzās Kamui Kobajaši šajā komandā brauks nākamajā sezonā. Viss šobrīd ir Haidfelda rokās, jo, ja viņam izdosies sevi labi apliecināt, iespējams, komandas vadītājs Peters Zaubers vācietim piedāvās jaunu līgumu. Pats Haidfelds pirms šajā nedēļas nogalē gaidāmā posma atzinis, ka viņa mērķis ir gūt maksimumu no tā, ko viņš var sasniegt.

''Mana nākotne ir neskaidra,'' iesāk pilots. ''Šobrīd līgums ar ''Sauber'' komandu man ir noslēgts uz pēdējām piecām sacīkstēm, kas noteikti man palīdzēs atgūt braukšanas prasmi. Daži cilvēki uzskata, ka man bija jāturpina pildīt ''Pirelli'' oficiālā testpilota funkcijas, taču pats sev biju noteicis, ka, ja man būs izdevība atgriezties F1, es to nekavējoties izmantošu,'' turpina Haidfelds.

''Mans uzdevums šajās sacīkstēs būs sasniegt maksimumu no tā, kas man tiks piedāvāts. Grūti spriest, kāda ir šī formula, jo ar to šogad neesmu braucis. Šajās sacīkstēs mēģināšu aprast ar jauno formulu un ar riepām, turpina vācietis.

''Šobrīd mēs nezinām, cik labas būs pārējās komandas, mēs nezinām, vai viņām būs kādas tehniskas problēmas, mēs nezinām, kāds būs laiks. Ir 1000 lietu, kas var notikt. Pēc Singapūras GP es varēšu dot atskaiti par to, vai esmu apmierināts ar savu sniegumu,'' piesardzīgs savās prognozēs par gaidāmo rezultātu ir Haidfelds.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Kā Haidfeldam veiksies Singapūrā?

  • 23

  • 28

  • 8


  -4 [+] [-]

, 2010-09-23 15:45, pirms 14 gadiem
smx rakstīja: ... labāk Šlegu būtu paņēmuši!
...priekšā???

     [+] [-]

, 2010-09-23 20:26, pirms 14 gadiem
smx rakstīja: ... labāk Šlegu būtu paņēmuši!
Labaik butu beidzis fantazet,vins f1 brauks tad kad suns pa sauli skries

     [+] [-]

, 2010-09-23 22:00, pirms 14 gadiem
Kāda vēl neziņa? Parādi tāpat kā Kobajaši uz ko spējīgs un nākamgad līgums būs kabatā.