Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pēc avārijas Hokenheimā nejūtas labi

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons pēc avārijas Hokenheimā nejūtas labi
Hamiltona avārija Hokenheimā
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

"Mercedes" pilots Luiss Hamiltons pēc sestdien Hokenheimas trasē piedzīvotās avārijas jūt sāpes un aptuveni nedēļu būs spiests pastiprināti strādāt kopā ar fizioterapeitu.

Vācijas "Grand Prix" pirmajā kvalifikācijas kārtā Hamiltons bremžu problēmu dēļ izlidoja no trases un ietriecās riepu nožogojumā, saņemot 30 G spēkus stipru triecienu. Vēlāk viņš piedalījās sacīkstē, kur startēja no 20. pozīcijas, bet finišēja trešais. Jau pirms starta Hamiltonam tika veikta akupunktūras procedūra.

"Ar kājām problēmu nav," stāsta Hamiltons. "Tomēr ar muguru un kaklu patiešām ir problēmas. Ir nepieciešama fizioterapija, jo mugura sāp vairāk nekā parasti. Tomēr ar mani viss būs kārtībā. Šonedēļ vienkārši nāksies pastrādāt."

Pēc uzvaras Silverstounā Hamiltons atstatumu līdz komandas biedram Niko Rosbergam F1 kopvērtējumā bija samazinājis līdz 4 punktiem, bet tagad abu starpā ir 14 punkti.

"Varbūt man vajadzētu apciemot indiāņus vai paberzēt Budas vēderu," joko 2008. gada F1 čempions. "Pamēģināšu dažādas reliģijas, lai saprastu, vai varu dabūt veiksmi atpakaļ pie sevis."

Tikmēr "Mercedes" vadītājs Toto Vulfs, daļēji jokojot, atzīst, ka vienam no viņa pilotiem ārstēšanās būs nepieciešama sezonas beigās. Arvien vairāk izskatās, ka titula ieguvējs varētu noskaidroties tikai pēdējā posmā, kurā tiks piešķirts divreiz vairāk punktu nekā pārējās sacīkstēs.

"Bernijam Eklstounam būs bijusi taisnība - izšķirošā būs pēdējā sacīkste," saka Vulfa. "Nedomāju, ka tas ir godīgi. Nedomāju, ka tā vajadzēja darīt (mainīt punktu skaitīšanas sistēmu pēdējā posmā - aut.piez.). Tomēr nevienam no pilotiem tas nerūpēs, ja viņš iegūs titulu šādā veidā. Tomēr tam, kurš šajā dubulto punktu cīņā zaudēs, varētu būt nepieciešama psihologa iejaukšanās."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-07-23 12:05, pirms 10 gadiem
Nedaudz žēl, ka vairāk cīņa notiek neklātienē, jo tikai pāris posmus cīnījās aci pret aci.