Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 posmā Azerbaidžānā strādās tiesneši no Latvijas

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 posmā Azerbaidžānā strādās tiesneši no Latvijas
Foto: Scuderia Ferrari

Jau ceturto gadu pēc kārtas Baku pilsētas ielās notiks F1 pasaules čempionāta sacensības. Arī šogad Azerbaidžānas F1 posmā tiesnešu sastāvā būs latvieši.

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) tehniskā dienesta vadītājs Ģirts Auziņš dosies uz šo posmu, lai strādātu tehniskajā komisijā kopā ar pārējiem tiesnešiem. Ir liels pagodinājums, ka LAF tiesnešu darbs ir novērtēts un tie atkārtoti tiek uzaicināti uz tik liela mēroga sacensībām.

Iepriekšējo gadu F1 Baku posmi ir bijuši ļoti interesanti un aizraujoši. LAF tehniskā dienesta vadītājs atzīst, ka iepriekšējo gadu sacensības bija noorganizētas ļoti augstā līmenī, visi tiesneši bija ļoti zinoši un labi sagatavojušies šim sacensību posmam.

Baku posms izceļas ar to, ka ir viena no jaunākajām trasēm čempionātā. Baku F1 posms notiek vietā, kur ikdienā iedzīvotāji pārvietojās ar savām automašīnām, bet uz sacensībām šīs pilsētas ielas pārtop par F1 sacensību trasi. Trase ir ļoti interesanta un sarežģīta, tā iet apkārt vēsturiskajam Baku pils mūrim un vecpilsētai. Tās kopējais garums ir seši kilometri.

Šogad Azerbaidžānas “Grand Prix” būs F1 čempionāta ceturtais posms. Tas sāksies ar pirmajiem diviem treniņbraucieniem piektdien, 26. aprīlī, pēc tam sestdien, 27. aprīlī gaidāma trešā treniņsesija un kvalifikācija, bet sacensības risināsies svētdien, 28. aprīlī. To sākums paredzēts plkst. 15:10 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

  +2 [+] [-]

, 2019-04-24 10:21, pirms 5 gadiem
Kuri vel tad būs tie “tiesneši” ? Vai tomēr viens tiesnesis?