Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Leklērs mani vajās visu sezonu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Leklērs mani vajās visu sezonu"
Foto: Scuderia Ferrari

"Ferrari" pilots Sebastians Fetels ir pārliecināts, ka jaunais komandas biedrs Šarls Leklērs, līdzīgi kā Austrālijas posmā, būs spēcīgs sāncensis viņam visas F1 sezonas garumā.

Vien savā otrajā sezonā F1 čempionātā Leklēram tikusi dota iespēja debitēt leģendārajā "Ferrari" vienībā. Pirmajā posmā viņš jau bija gatavs atklātā cīņā apdzīt Fetelu, taču komanda nolēma izmantot pavēli un neļaut jaunajam talantam riskēt ar abu mašīnu avarēšanu. Rezultātā Fetels finišēja ceturtais, bet Monako pārstāvis Leklērs - uzreiz aiz viņa.

"Šarlam tas neapšaubāmi ir sapņa piepildījums," par startēšanu "Ferrari" komandā stāsta Fetels. "Tas ir līdzīgi kā savulaik man, taču viņam tas nācis citā karjeras punktā. Tas ir diezgan jauki, ka esi tik jauns un vari braukt tik lielā komandā. Spriežot pēc tā, ko esmu redzējis līdz šim, viņa sniegums bijis tiešām labs. Apzinos, ka viņš visas sezonas garumā izdarīs uz mani lielu spiedienu. Viņš ir ļoti talantīgs un domāju, ka mums būs saspringta cīņa, prognozēju daudzus sīvus dueļus."

Lai gan "Ferrari" pēc pirmā posma palikusi iedzinēju lomā un daudzi jau izteikušies, ka Fetelam šogad būs grūti sacensties par titulu, viņš uzskata, ka ir seši piloti, kas varētu iesaistīties šajā cīņā, ieskaitot "Mercedes" pārstāvjus Lūisu Hamiltonu un Valteri Botasu, kā arī "Red Bull" braucējus Pjēru Gaslī un Maksu Verstapenu.

"Mums ir trīs lielas komandas un, manuprāt, katrai no tām ir potenciāls aizvadīt ļoti, ļoti labu sezonu," saka četrkārtējais F1 čempions. "Vispirms mēs skatāmies paši uz sevi un ceram, ka beigās abi būsim pārējiem priekšā. Mēs būsim šajā cīņā un, domāju, ka arī Gaslī Austrālijā vienkārši nepaveicās - nešķiet, ka viņš tik ļoti vienmēr atpaliktu no Verstapena. Cīņu viņš lielā mērā zaudēja jau startā. Katram no sešiem pilotiem būs savs vārds sakāms. Cerams, ka cīņa par titulu būs iespējami ilgāka."

Izmantotie resursi:
Motorsport Week - The latest motorsport news!

     [+] [-]

, 2019-03-23 12:30, pirms 5 gadiem
Vajāt viņš tevi vajās, bet ir jaacerās ka Ferrari neliks tevi apdzīt.