Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs: "Alonso vairs necer uzvarēt, tādēļ grib startēt ārpus F1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs: "Alonso vairs necer uzvarēt, tādēļ grib startēt ārpus F1"
Niko Rosbergs
Foto: AP/Scanpix

Nedaudz skarbs viedoklis par Fernando Alonso gaitām autosportā ir 2016. gada F1 pasaules čempionam Niko Rosbergam. Somu izcelsmes vācietis uzskata, ka "McLaren" pilots ir zaudējis izredzes uzvarēt, tādēļ arvien vairāk lūkojas pēc iespējām, kā to paveikt ārpus "Formulas 1".

Lai gan Alonso savā karjerā divas reizes kļuvis par F1 čempionu, pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 2006. gadā, kamēr pēdējā uzvara gūta 2013. gadā. Lai gan daudzi joprojām uzskata spāni par vienu no ātrākajiem pilotiem čempionātā, Rosbergs izsakās tieši.

"Alonso piedalās citās sacīkstēs, jo F1 čempionātā viņam vairs nav cerību uzvarēt," intervijā spāņu laikrakstam "AS" viedokli pauž bijušais "Mercedes" komandas pilots. "Viņam jālūkojas citā virzienā, lai apslāpētu savu kāri pēc uzvarām, jo iegūt titulu "Formulā 1" viņam vairs nav iespēju. Šī iemesla dēļ viņš uzstādījis mērķi kļūt vismaz par universālāko pilotu pasaulē."

Kā zināms, Alonso grib kļūt vien par otro pilotu autosporta vēsturē, kuram izdevies sasniegt "Triple Crown" titulu. Tas ir statuss, ko piešķir, ja braucējs uzvarējis trīs prestižākajās šosejas tipa sacīkstēs - Monako "Grand Prix", Indianapolisas 500 jūdžu sacensībās un Lemānas 24 stundu braucienā. Monako viņam jau ir uzvara, Indianapolisā Alonso brauca jau pērn, kad cīnījās par uzvaru, bet izstājās tehnisku problēmu dēļ, kamēr šogad spēcīgākās komandas "Toyota" sastāvā viņš debitēs Lemānā.

Rosbergs uzskata, ka augstākais, ko šogad Alonso var sasniegt F1 posmos, ir pjedestāls: "Vai viņš uzvarēs kādās sacīkstēs 2018. gadā? Nē. Vai viņš tiks uz pjedestāla? Trešā vieta būtu iespējama, kāpēc gan nē?"

Tāpat Rosbergs atzīst, ka ir ļoti mazas cerības, ka Alonso vēl jebkad atgriezīsies cīņā par F1 uzvarām.

Izmantotie resursi:
F1i.fr - F1i Magazine, la Formule 1 sur internet.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-23 17:18, pirms 6 gadiem
Nu nezinu gan biju Rosberga fans, bet pec titula izcinisanas man pasam liekas, kad vins padevas, jo saprata, kad titulu neaizstaves, Hamis vinu nokodis ar komandu.

Domaju, ja Alonso ieliktu taja pasa Mercedes, domaju Hamim viegli neietu, un sis atkal saks raudat. Ar MErcedes Alo mierigi varetu titulu pacelt, Ferrari laikos tas aju bija redzams, kad spieda ara no masinas ko fien vareja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-23 19:15, pirms 6 gadiem
Un to saka pilots, kurš pat nemēģināja aizstāvēt savu titulu?

     [+] [-]

, 2018-03-24 00:16, pirms 6 gadiem
EI, SC.

Kad beidzot mobilajā versijā ienākot motoru sporta sadaļā nerādīsies kā jaunums, ka sākas testi Heresā? (gadu veca info)

Tāpat izvēloties motoru sporta sadaļu negribētu redzēt rakstu, cik naudiņas iedod LOK. Jums tur kāds IT spečuks ir? Varbūt ir vakance?

     [+] [-]

, 2018-03-24 00:20, pirms 6 gadiem
Jautājums par jauno F1 to TV appu vai kas viņš tur skaitās.

Kā F1 kontrolēs video pēc avārijām?

Kā zināms tagad, ja sekas ir letālas vai kamēr sekas nav zināmas video netiek rādīti. Bet tagad katram pilotam sekos tūkstoši (pieļauju, ka pat sliktākajam pilotam ir 1000 fani) un tie redzēs onboard uzreiz. Izmantojot vēl kādu screen ieraksta fīču ierakstīs. Un pēc tam publicēs. Par to F1 nemaz nav aizdomājušies?