Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Force India" F1 komanda netiks pārdota

Juris Grīns
Juris Grīns

"Force India" F1 komanda netiks pārdota
Foto: AFP/Scanpix

Par spīti izskanējušajām baumām, ka "Force India" vēlas iegādāties kāds enerģijas dzērienu ražotājs, komandas pārstāvji noliedz, ka grasītos pārdot vienību citiem īpašniekiem.

Lielbritānijas presē nesen parādījās ziņas, ka Silverstounā bāzētā komanda, iespējams, tiks pārdota enerģijas dzērienu ražotājam "Rich Energy".

Tikmēr "Force India" vadība nākusi klajā ar paziņojumu, ka nekādi piedāvājumi par komandas pārdošanu netiek izskatīti un šobrīd visi darbinieki domā par nākamajā pirmdienā gaidāmo jaunās F1 mašīnas prezentāciju un pēc tam plānotajiem testiem.

"Attiecībā uz nesen presē izskanējušajām baumām par "Force India Formula One Team Limited" pārdošanu, kompānijas īpašnieki vēlas viest skaidrību, ka netiek izskatīti piedāvājumi no potenciālajiem investoriem," teikts komandas oficiālajā paziņojumā. "Šobrīd komanda koncentrējas nākamnedēļ gaidāmajiem testiem un 2018. gada mašīnas prezentācijai, kas plānota pirmdien, 26. februārī."

Lai gan šobrīd tas vēl nav skaidri zināms, iespējams, pirmdien ne vien tiks prezentēta jaunā mašīna, bet arī atklāts jaunais komandas nosaukums. Zināms, ka "Force India" vadība jau ilgāku laiku domā par nepieciešamajām izmaiņām, atsakoties no Indijas valsts nosaukuma izmantošanas, lai piešķirtu komandai starptautiskāku pieskaņu un tādējādi piesaistītu jaunus sponsorus.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...