Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

"Honda": "Neredzam nevienu reālu pircēju"

"Honda": "Neredzam nevienu reālu pircēju"
Džensons Batons un Rubens Baričello
Foto: AFP

Lai arī tika runāts, ka šodien, iespējams, pie jauniem saimniekiem varētu tikt F-1 komanda "Honda", tās vadība šodien paziņoja, ka viņi neredz nevienu reālu pircēju, lai arī F-1 prezidents Bērnijs Eklstons komandai piedāvāja 100 miljonus mārciņu.

Jau ziņojām, ka par potenciālajiem komandas pircējiem tika uzskatīti divi - līdzšinējais vienības šefs Ross Brauns kopā ar Niku Fraju, vai arī miljardieris, kompānijas "Virgin" īpašnieks, Ričards Brensons.

"Ir dažādi piedāvājumi, taču pagaidām vēl nav neviena nopietna pircēja," šodienas preses konferencē teica "Honda" komandas izpilddirektors Takeo Fukuis. "Pārdošanas process neiet kā gribētos."

Jāatzīmē, ka nesen F-1 prezidents Bērnijs Eklstons "Honda" komandas vadībai piedāvāja 100 miljonus mārciņu, pēc kā viņam kopā ar komandas galvenajiem vadītājiem Rosu Braunu un Niku Fraju piederētu 17,5 % no komandas, taču ''Honda'' vadītāji nepiekrita šim piedāvājumam.

"'Es vēlējos palīdzēt, izpērkot daļu no komandas,'' saka Eklstons. ''Viņiem vajadzēja piekrist tam, ko piedāvāju. Tas bija ļoti labs piedāvājums, kas dotu ''Honda'' pilnīgu aizsardzību, tomēr komandas vadība vēlējās rīkoties pēc sava prāta. Šobrīd mēs varam tikai cerēt, jo neviens īsti nezina, kas var notikt ar ''Honda''.

izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-02-23 17:55, pirms 15 gadiem
Nu negribas lai Batons paliek bez darba. Sekoju viņam līdz visu viņa F1 karjerai un būs skumji vairs to neredzēt F1, kaut vai tikai uz vienu gadu.
, 2009-02-23 23:36, pirms 15 gadiem
ak dievs, par ko tā Honda domā?? viens no labākajiem pilotiem Batons marinēsies? pff... idioti.
, 2009-02-24 13:49, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ak dievs, par ko tā Honda domā?? viens no labākajiem pilotiem Batons marinēsies? pff... idioti.
Ja Hondas budžets neatļauj piedalīties F1, tad ko var mainīt tas ka viņiem ir Batons? Vispār uzskatu ka Batons ir vienkāršs ierindas pilots; pie labākajiem saukties tā kā nesanāk.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens atkaro vairākas pozīcijas un uzvar Ķīnas GP sprintā

Pirmajos apļos saskaroties ar baterijas problēmām, "Red Bull" pilots Makss Verstapens tomēr spēja atgūt ātrumu, apdzina Fernando Alonso un Lūisu Hamiltonu, kļūstot par Ķīnas F1 posma sprinta sacensību uzvarētāju. Hamiltons guva otro vietu, bet trešais pēc spraigas cīņas finišēja Serhio Peress.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.