Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" atklāj, kāds būs formulu krāsojums šosezon

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" atklāj, kāds būs formulu krāsojums šosezon
Foto: McLaren Racing

Lai gan starpsezonā tika spekulēts, ka "McLaren" komanda pirms jaunās F1 sezonas prezentēs jaunu krāsojumu, pamattonis tomēr palikšot nemainīgs un joprojām būs papaijas oranžs, pavēstījusi pati komanda.

Vēl pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados oranžais bija "McLaren" sacīkšu spēkratu tradicionālais krāsojums, taču vēlāk tika izmantotas arī citas krāsas, ieskaitot sarkanbaltu un pelēki melnu, ar ko mašīnas vairāk asociējas komandas jaunāku paaudžu līdzjutējiem. Pērn "McLaren" atkal sāka izmantot oranžās krāsas.

Vienības jaunais pilots Karloss Sainss nesen apmeklēja "McLaren" rūpnīcu Vokingā un pēc tam sociālajos tīklos apstiprināja, ka arī viņš sacīkstēs startēs ar papaijas oranžās krāsas bolīdu. Tagad komanda to apstiprinājusi pati.

"Krāsojuma maiņa pagājušajā gadā bija atgādinājums par pagātni un ar mērķi pilnībā koncentrēties nākotnei," atzīst leģendārā F1 komanda. "Šogad krāsojums atkal atbildīs šiem nosacījumiem, jo izmantosim krāsas, kas reprezentē mūsu zīmolu un saistās ar vēsturiski gūtajiem panākumiem."

Visas jaunās F1 mašīnas trasē publiski pirmo reizi būs redzamas 18. februārī, kad Barselonā sāksies oficiālie testi, lai gan vienības varētu doties trasē arī ātrāk, izmantojot iespēju filmēties reklāmas rullīšos. Pašlaik piecas komandas paziņojušas, kad plāno prezentēt savus jaunākos F1 modeļus - 12. februārī to darīs "Renault", dienu vēlāk "Racing Point", kas iepriekš bija pazīstama kā "Force India", 14. februārī prezentāciju ieplānojusi "McLaren", 15. februārī - "Ferrari", bet testu dienas rītā, 18. februārī savu jaunāko bolīdu līdzjutējiem atrādīs "Sauber".

Izmantotie resursi:
The Week UK | The best of British &...