Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Alfa Romeo" komanda varētu aiziet no F1 čempionāta

Juris Grīns
Juris Grīns

"Alfa Romeo" komanda varētu aiziet no F1 čempionāta
Foto: Alfa Romeo Racing

"Alfa Romeo" komanda jau pēc 2020. gada sezonas beigām varētu šķirt sadarbību ar "Sauber" un aiziet no "Formulas 1" pavisam, vēsta Itālijas mediji.

Automobiļu ražotājs "Alfa Romeo" kļuva par "Sauber" vienības galveno sponsoru 2018. gadā, pagarinot saistības arī uz šo sezonu. Tagad parādījušās ziņas, ka sadarbība ilgi varētu neturpināties.

"Automobiļu tirgū "Alfa Romeo" neiet ļoti labi, un uzskats ir tāds, ka sadarbība pēc 2020. gada diez vai tiks turpināta," atsaucoties uz F1 žurnālistu Džo Savardu, raksta "f1sport.it". "Komandas rezultāti šajā sezonā arī ir drīzāk sarūgtinoši, un izskatās, ka neviens tur nesaprotas, lai gan kameru priekšā visi smaida."

Kā zināms, vienību pārstāv Kimi Raikonens un Antonio Džovinaci. Konstruktoru kausā tā šobrīd atrodas tikai astotajā pozīcijā, ar ne pārāk spožām cerībām tikt augstāk.

Publikācijā teikts, ka "Sauber" pārstāvji neesot apmierināti ar ideju, ka šobrīd tā ir "Ferrari" satelītkomanda, sevišķi ņemot vērā, ka "Sauber" puse iepriekš veikusi pārrunas par iespējamo sadarbību dzinēju piegādes jomā ar "Honda", kas šogad piegādā labus motorus "Red Bull" un jau izcīnījusi divas uzvaras.

Ja "Alfa Romeo" patiešām šķirs sadarbību, komanda turpinās pastāvēt zem agrākā nosaukuma un ļoti iespējams noslēgs vienošanos ar "Honda", piebilst Savards.

Izmantotie resursi:
Breaking F1 News, Live Race Coverage, Results...