Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo pēc izstāšanās istabas sienā izsitis caurumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo pēc izstāšanās istabas sienā izsitis caurumu
Daniels Rikjardo. Foto: Red Bull Content Pool

Daniels Rikjardo bijis tika pārskaities par izstāšanos no F1 sacīkstēm ASV, ka pēc notikušā savā istabā izsitis caurumu sienā, pavēstījis "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners.

Sacīkšu pirmajā aplī Rikjardo piedzīvoja nelielu sadursmi ar "Ferrari" pilotu Sebastianu Fetelu, bet pēc šī gadījuma vairāk nepaveicās konkurentam, kurš saslīdēja, kamēr austrālietis cīņu varēja turpināt ceturtajā pozīcijā. Devītajā aplī viņa mašīna tehnisku iemeslu dēļ apstājās un nācās samierināties ar izstāšanos.

"Man ir tik ārkārtīgi žēl viņa," vēlāk stāstīja Horners, noliedzot, ka notikušajam būtu kāda saistība ar pirmajā aplī piedzīvoto sadursmi. "Viņam bija identiska jaudas agregāta problēma kā posmā Bahreinā, kur tas pilnībā izslēdzās. Tas ir ļoti sarūgtinoši, jo Daniels aizvadīja labas sacīkstes un būtu spējis tā arī turpināt. Cerams, ka mums pietiks rezerves daļu, lai uz nākamo posmu viņam nebūtu jāsaņem starta vietu sods."

"Red Bull" komandai motorus, kā zināms, piegādā "Renault" rūpnīca. Nākamgad Rikjardo pārstāvēs tieši "Renault" vienību.

"Domāju, viņam būs pārmijami daži vārdi ar saviem nākamajiem darba devējiem, jo šobrīd viņam regulāri nākas izstāties," saka Horners. "Viņš būtu varējis būt tikpat spēcīgs arī sacīkšu otrajā daļā, tādēļ man viņa ir ļoti, ļoti žēl. Savu sarūgtinājumu viņš tikko izteica savā istabā, izsitot sienā caurumu. To var pilnībā saprast. Komandu viņš nekādā veidā nevaino. Viņš zina, ka darām visu, ko varam, taču tā mēdz notikt."

Otrs "Red Bull" pilots Makss Verstapens aizvadīja sensacionālas sacīkstes, startējot no 18. pozīcijas, bet finišējot otrajā vietā, uzreiz aiz uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
gpfans.net

     [+] [-]

, 2018-10-22 15:28, pirms 6 gadiem
"Domāju, viņam būs pārmijami daži vārdi ar saviem nākamajiem darba devējiem, jo šobrīd viņam regulāri nākas izstāties," saka Horners

Ja paskatāmies uz Renault rūpnīcas komandu tad tur problēmas ar tehnikas izturību nav novērojamas.
Neesmu F1 inženieris, bet pieņemu, ka pilnīgi iespējams atsevišķos gadījumos tik tiešām komanda un tās šasija nespēj sastradāties ar citas rūpnīcas dzinējiem.

     [+] [-]

, 2018-10-22 16:08, pirms 6 gadiem
Mjā šosezon galīgi neiet Rikjardo,praktiski katrā posmā tehnikas problēmas.