Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kvjats neatgriezīsies "Red Bull" sastāvā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kvjats neatgriezīsies "Red Bull" sastāvā
Daņils Kvjats. Foto: Scuderia Toro Rosso

"Red Bull" konsultants Helmuts Marko pavēstījis, ka krievu F1 pilots Daņils Kvjats arī nākamgad startēs "Toro Rosso" komandā, kamēr Maksa Verstapena pārinieku izvēlēsies starp Aleksu Albonu un Pjēru Gaslī.

Uzvirmoja baumas, ka "Red Bull" komandai varētu pievienoties pieredzes bagātais Niko Hilkenbergs, taču gan viņš, gan Marko jau paziņojuši, ka tas nenotiks. "Red Bull" vēlas sastāvā redzēt pilotu, kurš jau šobrīd ir viņu programmas dalībnieks, līdz ar to noskaidrojās, ka uz vakanto vietu pretendēs pašreizējais Verstapena komandas biedrs Albons, nesen uz "Toro Rosso" pazeminātais Gaslī, kā arī Kvjats.

Tagad Marko kandidātu skaitu samazinājis līdz diviem, atklājot, ka Kvjats arī nākošgad stūrēs "Toro Rosso" formulu.

"Izvēli izdarīsim pēc posma Meksikā," intervijā TV kanālam "Sky Sports" atklāj Marko. "Kvjats uz nākamo gadu jau ir apstiprināts "Toro Rosso" sastāvā, līdz ar to izvēlēsimies starp Gaslī un Albonu."

"Red Bull" nesteidzas ar otra pilota paziņošanu, jo visiem, kuri ir kandidāti, jau ir līgums ar komandu.

"Mums nav vajadzīga nekāda steiga," stāsta "Red Bull" komandas boss Kristians Horners. "Tie piloti, kuri kandidē uz šo vietu, jau ir līgumsaistībās ar mums. Līdz ar to esam unikālā situācijā un mums nekur nav jāsteidzas. Mēs izmantosim visu nepieciešamo laiku, lai izvērtētu Albona progresu un salīdzinātu viņu ar Kvjatu un Gaslī."

Izmantotie resursi:
Inside Racing