Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Komā esošo Šūmaheru iesūdz tiesā

Juris Grīns
Juris Grīns

Komā esošo Šūmaheru iesūdz tiesā
Mihaels Šūmahers
Foto: SCANPIX SWEDEN

Kāds spānis iesūdzējis tiesā šobrīd komā guļošo Mihaelu Šūmaheru par sportista izraisītu ceļu satiksmes negadījumu.

Inidents noticis vairākas nedēļas pirms liktenīgā kritiena slēpošanas kūrortā, kad Šūmahers sasita galvu un kopš tā laika atrodas mākslīgi izraisītā komas stāvoklī. Uz kāda ceļa netālu no Seviļas septiņkārtējais Formula 1 čempions neesot devis ceļu motobraucējam, kurš rezultātā avarējis.

Pēc 17. novembrī piedzīvotā kritiena motobraucējam tika konstatēts plaukstas locītavas lūzums un viņš vēlas piedzīt kompensāciju no Šūmahera gan par to, gan arī bojāto rokas pulksteni, apģērbu un motociklu.

Sūdzībā ir minēts gan Mihaela Šūmahera vārds, gan firma, kas viņam iznomāja "Audi A4" automašīnu, ar ko F1 zvaigzne tobrīd pārvietojās, kā arī apdrošinātāji. Policijas ziņojumā teikts, ka tobrīd uz ceļa bijusi slikta redzamība.

Tiesa šo lietu laicīgi izskatīs vienīgi tādā gadījumā, ja apdrošinātāji apstrīdēs Šūmahera vainu un 45 gadus vecajam vācietim pašam netiks noteikts ierasties uz lietas izskatīšanu.

Jau ziņots, ka Šūmahers pēdējā laikā sāk izrādīt atveseļošanās pazīmes, lai gan pilnīga pamošanās no komas vēl nav notikusi. Noskaidrots arī, ka Šūmahera veselības stāvokli ietekmējis lēmums helikopteri, ar ko tika pārvietots cietušais, sākotnēji nosēdināt pie kādas mazākas slimnīcas, nevis uzreiz vest uz Grenobli, kur viņš ārstējas joprojām.

Izmantotie resursi:
Mirror Online: The intelligent tabloid....

Slēpts komentārs: casiljas

  +6 [+] [-]

, 2014-04-22 21:10, pirms 10 gadiem
Pfff.... tad jau vajadzēja mentus saukt un iedod Šumim sodu par avāriju un viss. Bet nē- kā naudas maiss pretī, tā jāiet tiesāties. Un ej tur kaut ko pierādi.
Slēpts komentārs: gezis

 +13 [+] [-]

, 2014-04-22 21:41, pirms 10 gadiem
Bet šī nav pirmā reize, kad Šūmis ir izraisījis avāriju, vai notriecis kādu cilvēku.
Mihaels Šumahers notriecis gājēju - iAuto
Mihaels Šumahers notriecis gājēju
31.jūlijs 2008 13:02
Septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šumahers atrodoties Anglijā notriecis gājēju. Tas noticis svētdien, pa ceļam uz lidostu, kur atradās Šumahera privātā lidmašīna.
Cietušais Martin Kinghems stāvējis ceļmalā, gatavojoties šķērsot ceļu. Šajā brīdī Šumahers ar savu furgonu Fiat Ducato nolēma apdzīt lēni braucošu auto, kuru vadīja kundzīte gados, un aizķēra Martinu ar sānu spoguli.
Pēc trieciena Martins nokritis un atsities pret blakus noparkota minivena dzinēja pārsegu. "Man noreiba galva, tāpēc es nespēju pazīt vadītāju, kas izleca no Fiata" - stāstīja cietušais. Par to, ka viņu notriecis Šumahers, cietušais uzzināja tikai tad, kad atbrauca policija. "Šumahers bija ļoti nikns un pat lamāja mani par to, ka es esot trāpījies šim ceļā" - piebilda Martins.

  +4 [+] [-]

, 2014-04-22 21:48, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Tas cilvēks laikam ir pilnīgi stulbs....
man liekas ka tu esi stulbs- viņš neprasa 100 000, bet tikai to ko sabojājis, un tas ka viņš ir Šumahers neatbrīvo viņu no atbildības. Likums visiem vienāds! Protams jocīgi ka tikai tagad apsūdzība nākusi, bet pie mums Latvijā tādām lietām noilgums ir 10 gadi.

 +12 [+] [-]

, 2014-04-22 21:48, pirms 10 gadiem
gezis rakstīja: Lkm šis ar galvu sasita,tikko atcerējās tik senu notikumu.Skumji dzirdēt par šitādiem tipiņiem Viņu paliek arvien vairāk.Nauda šais laikos valda pār veselo saprātu.
Tu kļūdies, gezi! Par šo Šūmahera izraisīto avāriju runāja daudz un rakstīja jau sen, bet Šūmahera negadījums aizēnoja šo notikumu.
Michael Schumacher knocked down motorcyclist...
PUBLISHED: 00:36 GMT, 23 February 2014
Michael Schumacher was involved in a road accident with a motorbike rider in Spain just weeks before his horror ski crash, it emerged yesterday.
The Formula 1 driver, 45, was allegedly driving a hire car when he knocked the man off his bike when he failed to give way at a roundabout.
A court is still looking into the crash in Seville on November 17. The motorcyclist apparently broke his wrist when hit by Schumacher’s rented Audi A4.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: champion

     [+] [-]

, 2014-04-23 08:24, pirms 10 gadiem
champion rakstīja: es tiešaam necietu šumi liidz negadijumam!bet šaados gadijumos nav normaali vaariities uz citu nelaimeem!veseliibu šumim!
un kapēc tad tu tagad sāc viņu ciest?

     [+] [-]

, 2014-04-23 19:19, pirms 10 gadiem
Un tagad tikai attapās?