Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Hamiltons atteicies no analīzēm un pašizolējies

Hamiltons atteicies no analīzēm un pašizolējies
Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes F1

Seškārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons šobrīd atrodas pašizolācijā, bet jūtas labi, kas liecina, ka viņu saslimšana ar Covid-19 nav skārusi, atklājis pats sportists.

4. martā Londonā Hamiltons apmeklēja labdarības pasākumu, kur kontaktējās ar aktieri Idrisu Elbu un Kanādas premjerministra sievu Sofiju Trido. Noskaidrojies, ka gan Elba, gan Trido sasirguši ar Covid-19, līdz ar to bija pamatotas aizdomas, ka vīruss varētu būt skāris arī F1 pilotu Hamiltonu.

Tagad sociālajos tīklos Hamiltons nācis klajā ar paziņojumi, ka ar viņa veselību viss ir kārtībā.

"Pēc tam, kad apmeklēju pasākumu, pēc kura diviem cilvēkiem tika atklāts koronavīruss, izplatījās baumas par manu veselības stāvokli," viņš raksta "Twitter". "Gribu pateikt, ka jūtos labi, esmu vesels un divas reizes dienā trenējos. Man nav nekādu simptomu, un tagad pagājušas jau 17 dienas kopš redzēju Sofiju un Idrisu."

Hamiltons gan nav veicis analīzes, lai noskaidrotu savu patieso veselības stāvokli, un saviem līdzjutējiem viņš arī paskaidrojis iemeslu.

"Pēc sarunas ar savu ārstu pārliecinājos, ka nevajag veikt analīzes," skaidro Hamiltons. "Ārstiem ir ierobežotas iespējas visiem veikt šīs pārbaudes, un ir cilvēki, kam tās nepieciešamas daudz vairāk nekā man, jo nekādus simptomus neesmu novērojis. Jau kopš pagājušās piektdienas, kad tika atcelti Austrālijas posma treniņbraucieni, esmu izolējis sevi no citiem cilvēkiem."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...


Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.