Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons prognozē spraigu "Mercedes" un "Red Bull" cīņu par titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons prognozē spraigu "Mercedes" un "Red Bull" cīņu par titulu
Foto: Red Bull Racing

Pirmajā F1 posmā Austrālijā vien par mata tiesu noturējis otro pozīciju un nepiekāpies Maksam Verstapenam, pieckārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons uzskata, ka šogad prognozējama spraiga cīņa par titulu starp "Mercedes" un "Red Bull" komandām.

Lai gan iepriekšējās sezonās "Honda" motori neizcēlās ne ar īpašu jaudu, ne izturību, Melburnā vismaz Verstapens spēja nodemonstrēt ļoti labu sniegumu un finišēja trešais, pārspējot abus "Ferrari" pilotus un zaudējot vien "Mercedes" braucējiem Valteri Botasam un Hamiltonam.

"Ir lieliski redzēt, kā šī komanda ir progresējusi," saka Hamiltons. "Viņi tik ilgus gadus brauca ar "Renault" motoriem, bet tagad jau pirmajā posmā Verstapens pārspēja "Ferrari". Tas ir fantastiski. "Red Bull" ir cīņā ar mums, un es domāju, ka šogad starp mums trijiem būs lieliska cīņa. Cerams, ka viņu motori būs izturīgi, lai varam cīnīties visu sezonu."

Arī "Mercedes" F1 komandas vadītājs Toto Volfs ir līdzīgās domās: "Nav šaubu, ka "Honda" ir spērusi milzīgu soli uz priekšu. Ja paskatāmies uz uzrādīto maksimālo ātrumu, šķiet, ka šī ir pavisam cita "Red Bull" komanda. Viņi ir ļoti ātri taisnēs, un ir prieks to redzēt. Mēs gribam, lai viņi ir cīņā ar mums un gribu, lai mūsu cīņas būtu aizraujošas."

Daudzi neticēja "Red Bull" puses apgalvojumiem, ka komanda šogad varētu iesaistīties cīņā par uzvaru čempionātā, taču komandas konsultants Helmuts Marko tagad atzīst, ka viņam tomēr bijusi taisnība.

"Domāju, ka šogad mēs cīnīsimies par pasaules čempionu titulu," viņš saka. "Verstapens ir šī brīža labākais jaunais pilots, tāpat mums ir laba mašīna, kurai ir jaudīgs un izturīgs motors. Visi teica, ka esmu stulbs, kad parakstīju līgumu ar "Honda", bet, kā parasti, beigās man atkal bijusi taisnība."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-03-22 20:10, pirms 5 gadiem
Ricciardo on suicide watch. Bet ja nopietni 3 komandu cīņa par titulu būtu amazing. Ticu, ka ferrari tiks galām ar savām problēmām maksimums mēneša laikā

  +4 [+] [-]

, 2019-03-22 20:13, pirms 5 gadiem
Ak nu jau red bull?😁😁😁 vēl pirms mēneša teica ka ferrari ir sekundi aplī priekšā mersedesam

  +1 [+] [-]

, 2019-03-22 22:57, pirms 5 gadiem
Ir pagājis tikai viens posms, bet sāk jau dalīt čempionu titulus... nav tā kā nedaudz par ātru? Tas, ka vienā sacīkstē (kurā ātrumam taisnēs nav pārāk liela loma) RedBull pārspējuši Ferrari un tikai nedaudz zaudējuši Mercedes vēl neko nenozīmē - nākamās ir Bahreina, Ķīna, Azerbaidžāna. Šajās trasēs ir garas taisnes - tur arī redzēsim, cik tad īsti RedBull ir spējīgi cīnīties ar meršiem un ferrari, kuriem ierasti maksimālais ātrums bijis labāks... skaidrs, ka Ferrari Austrālijā neparādīja maksimumu, tāpēc no viņiem arī vēl visu ko var sagaidīt...

     [+] [-]

, 2019-03-22 23:08, pirms 5 gadiem
Tikko purkšķi palaiduši un jau kroni pasnieguši
Ap septembri būs skaidrs,kura būs jaunā vai kartējā princese

     [+] [-]

, 2019-03-22 23:39, pirms 5 gadiem
ja iztulkots pareizi tad RB paši neticēja tam ko sacīja pirms sezonas

     [+] [-]

, 2019-03-24 20:58, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Ir pagājis tikai viens posms, bet sāk jau dalīt čempionu titulus... nav tā kā nedaudz par ātru? Tas, ka vienā sacīkstē (kurā ātrumam taisnēs nav pārāk liela loma) RedBull pārspējuši Ferrari un tikai nedaudz zaudējuši Mercedes vēl neko nenozīmē - nākamās ir Bahreina, Ķīna, Azerbaidžāna. Šajās trasēs ir garas taisnes - tur arī redzēsim, cik tad īsti RedBull ir spējīgi cīnīties ar meršiem un ferrari, kuriem ierasti maksimālais ātrums bijis labāks... skaidrs, ka Ferrari Austrālijā neparādīja maksimumu, tāpēc no viņiem arī vēl visu ko var sagaidīt...
RB Austrālijā visos speed trap bija labākais ātrums. Dažās vietās pat + 30km/h no citiem.