Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo pārsteidz paziņojums par Verstapena jauno līgumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo pārsteidz paziņojums par Verstapena jauno līgumu
Daniels Rikjardo dala autogrāfus
Foto: AFP/Scanpix

"Red Bull" vienības pilots Daniels Rikjardo atzīst, ka viņu pārsteigušas ziņas par komandas biedra Maksa Verstapena jauno līgumu, jo austrālietis nav gaidījis, ka tas tiks pagarināts tik ātri.

Jau ziņots, ka "Red Bull Racing" komanda piektdien pagarināja līgumu ar Verstapenu līdz 2020. gadam, lai gan jau iepriekš holandiešu pilotam bija spēkā esošs kontrakts līdz 2019. gadam. Tāpat iepriekš tika baumots, ka Verstapens varētu pāriet uz kādu citu komandu, visticamāk "Ferrari" vai "Mercedes".

"Es pavisam noteikti zinu, ka Makss mūsu komandā jūtas labi, tāpēc mani nepārsteidz tas, ka viņš grib palikt tās sastāvā," atzīst Rikjardo. "Īsts pārsteigums man bija tas, cik ātri tika paziņots par līguma pagarināšanu. Citādi tas ir pozitīvi un dos komandai pārliecību uz nākamo gadu."

Rikjardo šobrīd ir līgums ar komandu līdz 2018. gadam, taču viņš nesola, ka drīz varētu tikt pie kontrakta pagarināšanas.

"Pavisam noteikti braukšu šajā komandā līdz 2018. gada beigām," viņš skaidro. "Iespējams, varu būt šeit arī ilgāk, taču tik drīz kā Maksa gadījumā nekādu paziņojumu par to nebūs. Tas tāpēc, ka mums pietiek laika. Nav nepieciešamības pēc ātra lēmuma."

Rikjardo šī F1 sezona pagaidām izvērsusies veiksmigāka - viņš nopelnījis 192 punktus un ir ceturtais, kamēr Verstapenam, kuru iepriekš skārušas dažādas neveiksmes, ir 111 punkti un sestā pozīcija. Abiem pa vienai uzvarai.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...