Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pārtraucis sekot visiem "Instagram" lietotājiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons pārtraucis sekot visiem "Instagram" lietotājiem
Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Pieckārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons, kurš pazīstams kā aktīvs sociālo tīklu lietotājs, nolēmis atteikties no sekošanas visiem citiem "Instagram" kontiem, lai nebūtu no rīta tik daudz laika jāpavada internetā.

"Mercedes" komandas pilota aizraušanās ir ne vien autosports, bet arī mūzika un mode, viņš aktīvi darbojas šajās sfērās un ar piedzīvoto regulāri dalās sociālajos tīklos. Pēc ierašanās Singapūrā uz kārtējām sacīkstēm brits atzina, ka izdzēsis visus "Instagram" kontus, kuriem līdz šim sekojis, kā arī paskaidrojis iemeslu.

"Es vienkārši gribēju kaut ko pamainīt," skaidro Hamiltons. "Pamanīju, ka pēc pamošanās, pirmā lieta, ko daru - ieeju "Instagram" un apskatos, kas tur notiek. Nolēmu, ka tas ir jāmaina. Tagad mans rīts iesākas citādi, pavadu tur mazāk laika, un tas personīgi man dzīvē ir radījis lielas pārmaiņas."

Šobrīd "Instagram" vietnē Hamiltonam seko 12.8 miljoni cilvēki, bet vēl 5.6 miljoni seko viņa ierakstiem "Twitter".

"Dažreiz cilvēki man nāk klāt un saka, ka nesekoju viņam, bet norāda uz kādu citu, kam sekoju," atzīst pašreizējais F1 čempionāta līderis. "Tagad es vairs nesekoju nevienam un neviens nevar sūdzēties. Tomēr es aizvien turpinu sekot tam, ko dara cilvēki šajā sportā, lai redzētu, ar ko viņi nodarbojas un varētu sniegt atbalstu."

Izmantotie resursi:
Business & Financial News, U.S & International...

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 08:08, pirms 4 gadiem
Čalim tā paveicies visu karjeru nobrauc ātrākajās mašīnās. Iesēdinātu viņu toro rosso vai reno huj viņš kautko uzvarēs.

     [+] [-]

, 2019-09-22 09:06, pirms 4 gadiem
Kefirgalva rakstīja: Čalim tā paveicies visu karjeru nobrauc ātrākajās mašīnās. Iesēdinātu viņu toro rosso vai reno huj viņš kautko uzvarēs.
Tāpēc jau vińš var izdzēst instagrama kontus, ka brauc ar ātrāko auto

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 09:08, pirms 4 gadiem
Kefirgalva rakstīja: Čalim tā paveicies visu karjeru nobrauc ātrākajās mašīnās. Iesēdinātu viņu toro rosso vai reno huj viņš kautko uzvarēs.
Tieši to pašu var pateikt par jebkuru čempionu pēdējos 20 gados.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 16:11, pirms 4 gadiem
budamank rakstīja: Tieši to pašu var pateikt par jebkuru čempionu pēdējos 20 gados.
Tieši tā, un ar tādu pašu domu var teikt par jebkuru sportu!!

  +2 [+] [-]

, 2019-09-24 02:12, pirms 4 gadiem
Izdzēsa visus kontus kuriem sekoja. Tiem visiem šoks, ka vairāk viņu konti neeksistē. Tur izrādās Hamiltons pastrādājis. Labi, ka es viņam nesekoju, savādāk arī mans instagram konts būtu izdzēsts.

     [+] [-]

, 2019-09-25 15:51, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Tieši tā, un ar tādu pašu domu var teikt par jebkuru sportu!!
F1 nav sports. Tās ir auto sacīkstes, kurās uzvar komanda ar lielākajiem līdzekļiem. Manā uztverē par sportu saucamas tikai tādas sacensības, kurās nauda nedod priekšrocības.

     [+] [-]

, 2019-09-27 10:37, pirms 4 gadiem
aslatlat rakstīja: Izdzēsa visus kontus kuriem sekoja. Tiem visiem šoks, ka vairāk viņu konti neeksistē. Tur izrādās Hamiltons pastrādājis. Labi, ka es viņam nesekoju, savādāk arī mans instagram konts būtu izdzēsts.
jā labs Autors iebraucis auzās.