Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mehiko F1 trase nav cietusi postošajā zemestrīcē

Juris Grīns
Juris Grīns

Mehiko F1 trase nav cietusi postošajā zemestrīcē
Mehiko F1 trase
Foto: redbull.com

Par spīti tam, ka Meksikas galvaspilsētu Mehiko un citas vietas šonedēļ skāra ļoti postoša zemestrīce, nesen uzceltā F1 trase, kurā drīzumā jānotiek sacensībām, nav bojāta.

Otrdien notikušajā zemestrīcē tika sagrautas un bojātas daudzas ēkas Mehiko pilsētā, kopumā ejot bojā 93 cilvēkiem.

Pastāvēja bažas, ka cietusi arī Formula 1 trase, kur jau oktobrī notiks pasaules čempionāta posms. Tās pārvaldītāji veikuši padziļinātas pārbaudes, kuras aizdomas tomēr neapstiprinājās.

"Trasei nav nodarīti bojājumi - tā tika pilnībā pārbaudīta," atklāj Mehiko trases preses pārstāvis. "Mēs bijām palaiduši savu personālu brīvdienās, lai tie var pavadīt laiku kopā ar savām ģimenēm, tomēr tagad visi ir atpakaļ, un turpmākajās nedēļās strādāsim pie trases sagatavošanas Grand Prix posmam."

F1 posms brāļu Rodrigesu vārdā nosauktajā trasē šogad notiks 29. oktobrī. Meksikas Grand Prix čempionāta kalendārā atgriezās vien pirms diviem gadiem, un šajā laikā te triumfējuši "Mercedes" piloti Niko Rosbergs un Lūiss Hamiltons.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...