Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Strols varētu pievienoties F1 komandai "Force India"

Juris Grīns
Juris Grīns

Strols varētu pievienoties F1 komandai "Force India"
Lānss Strols
Foto: EPA/Scanpix

Kanādiešu autosportists Lānss Strols atzinis, ka varētu pārtraukt sadarbību ar "Williams" komandu, kas šobrīd, pēc rezultātiem, ir vājākā F1 čempionātā. Iespējams, jau nākamgad viņš startēs "Force India" sastāvā.

Ņemot vērā to, ka "Williams" šobrīd nespēj piedāvāt konkurētspējīgu sacīkšu mašīnu, Strols sācis pētīt iespējamos rezerves variantus.

"Man gribētos, lai komandas sniegums kļūtu labāks, lai mēs varētu tikt augstāk," stāsta Strols. "Reizē arī gribu darīt visu savā, sacīkšu braucēja labā. Īstajā brīdī nonāksim pie secinājumiem un sapratīsim, kas būtu labākais variants nākotnei. Šobrīd vēl nezinu, ko darīšu tālāk un, ko atnesīs nākotne. Niansēs to visu pašlaik nekomentēšu. Esmu šokēts par to, kāda ir mūsu mašīnas veiktspēja. Domāju, ka man "Formulā 1" vēl ir daudz nepadarīta darba."

Neoficiāli kļuvis zināms, ka "Force India" komanda visticamāk varētu kļūt par Strola nākamo mājvietu. Tiek ziņots, ka Strolam līdz ar to būtu krietni konkruētspējīgāka mašīna, bet komanda būtu ļoti apmierināta par finansiālo ieguldījumu, ko sportists varētu piedāvāt. Pašlaik "Williams" atrodas pēdējā, desmitajā vietā Konstruktoru kausā, kamēr "Force India" ir sestā, bet ar potenciālu pacelties augstāk.

Tāpat aizkulisēs runā, ka nākamgad "Force India" varētu uzsākt ciešāku sadarbību ar "Mercedes" rūpnīcu, kas tai jau šobrīd piegādā dzinējus. Sadarbība varētu būt līdzīga kā "Sauber" un "Ferrari" gadījumā - "Mercedes" sniegtu lielāku atbalstu tehniskajā jomā, bet "Force India" pieņemtu sastāvā vācu autoražotāja junioru programmas pilotus.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja