Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltonu gribējusi nolīgt cita komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltonu gribējusi nolīgt cita komanda
Lūiss Hamiltons
Foto: EPA/Scanpix

Parakstījis jaunu līgumu ar "Mercedes" uz vēl diviem gadiem, četrkārtējais F1 čempions Lūiss Hamiltons žurnālistiem pavēstījis, ka viņu gribējusi nolīgt cita komanda, tomēr sportists plašākās diskusijās pat nav iesaistījies.

Šonedēļ "Mercedes" beidzot oficiāli paziņoja, ka Hamiltons tās sastāvā startēs arī 2019. un 2020. gadā, vēlāk pagarinot saistības arī ar Valteri Botasu.

Jautāts par to, vai viņu nav centušās nolīgt "Ferrari" vai "Red Bull" komandas, Hamiltons nenoliedza, ka interese ir bijusi.

"Runājot par citu komandu piedāvājumiem, viens bija," viņš saka. "Tomēr es nedevu liekas cerības."

Jautāts, vai tā bijusi "Ferrari" komanda, Hamiltons nebija gatavs atklāt patiesību: "Jūs varat domāt jebko, ko vēlaties."

Sportists norāda, ka ne brīdi neesot domājis par iespējamo komandas nomaiņu, jau labu laiku iepriekš "Mercedes" komandas bosam Toto Volfam apsolot, ka paliks sastāvā arī turpmāk.

"Toto ir lielisks cilvēks un lielisks komandas vadītājs," stāsta Hamiltons. "Mums ir lieliskas attiecības, kas kļūst tikai spēcīgākas. Kā jau visās attiecībās, ir bijuši kāpumi un kritumi, bet es ļoti novērtēju to, ka Toto bija tik pacietīgs attiecībā pret mani. Lielākā daļa nebūtu man devusi tik daudz laika, bet tas tikai pierāda, cik ļoti mēs uzticamies viens otram. Jau no pirmās dienas teicu, ka citus variantus neizskatu un ne ar vienu citu nerunāju."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2018-07-22 13:05, pirms 6 gadiem
kāda hrena pēc jāstāsta tad ka ir piedāvājumi bijuši, ja nevar pateikt kas? tāpat skaidrs ka jebkura komanda gribētu viņu pie sevis.