Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" sarūpē jaunus pierādījumus Fetela aizstāvēšanai

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" sarūpē jaunus pierādījumus Fetela aizstāvēšanai
Fetels ar "Ferrari" komandas darbiniekiem veic trases apgaitu. Foto: Scuderia Ferrari

Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) izskatīs pierādījumus, ko Kanādas "Grand Prix" notikumu sakarā sarūpējusi "Ferrari" komanda. Sebastians Fetels aizvien uzskata, ka nav pārkāpis noteikumus un cer, ka pastāv vismaz neliela iespēja viņam piešķirtā soda atcelšanai.

"Lieta tiks atvērta un skatīta vēlreiz," pēc ierašanās Francijā sacīja Fetels. "Mēs esam atveduši šādu tādu informāciju, kas, iespējams, tobrīd tiesnešiem nebija pieejama. Skatīsimies, kas notiks tālāk."

Kā zināms, Kanādas posmā Fetelam tika piešķirts piecu sekunžu sods par to, ka pēc kļūdas pieļaušanas, tobrīd atrodoties vadībā, viņš bīstami bloķējis Lūisu Hamiltonu, saglabājot pirmo pozīciju. Fetels finišu šķērsoja pirmais, bet pēc soda saņemšanas rezultātos atkrita uz otro vietu, pie uzvaras tiekot "Mercedes" pilotam.

Fetels saglabā cerību, ka uzvara viņam tomēr varētu tikt piešķirta.

"Es nezinu, bet man joprojām ir tāds pats viedoklis kā pirms divām nedēļām," viņš sacīja.

Tikmēr preses konferencē Fetels atteicās komentēt dažādu bijušo un tagadējo F1 pilotu viedokļus par sodu, kas bija krasi atšķirīgi.

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...