Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens varētu pamest "Red Bull" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens varētu pamest "Red Bull" komandu
Makss Verstapens. Foto: Red Bull Racing

Joss Verstapens pavēstījis, ka viņa dēls Makss pēc 2020. gada sezonas beigām varētu pamest savu tagadējo komandu "Red Bull", lai gan situācija vēl tiks rūpīgi vērtēta.

Verstapens tieši ar "Red Bull" palīdzību izveidojis savu līdzšinējo karjeru "Formulā 1". 2014. gadā viņš debitēja pasaules čempionātā "Toro Rosso" sastāvā, tobrīd būdams vien 17 gadus vecs, taču ātri sevi pierādīja ar labiem rezultātiem un jau 2016. gadā tika "Red Bull" komandā, kurā startē joprojām. Šajā laikā holandietis uzvarējis piecās sacīkstēs un regulāri kāpj uz pjedestāla.

Tiesa, pēdējos gados F1 čempionātā dominē "Mercedes" vienība, bet "Red Bull" pašlaik ieņem trešās ātrākās komandas statusu, līdz ar to Verstapena izredzes kļūt par čempionu nav ļoti lielas. Ņemot to vērā, iespējams, jau pēc nākamās sezonas, beidzoties tagadējā līguma termiņam, Verstapens pāries uz citu komandu.

"Šobrīd izskatās, ka Maksam būtu labi palikt "Red Bull", bet mēs ļoti rūpīgi sekojam līdzi notikumu attīstībai," neslēpj Maksa Verstapena tēvs Joss.

Aizkulisēs baumo, ka Verstapenu vēlas nolīgt "Mercedes" komanda, kas regulāri kontaktējoties ar 21 gadu veco talantu, savukārt vienības boss Toto Volfs izteicies, ka ir labos draugos ar Josu Verstapenu, kurš "bīdījis" sava dēla karjeru ilgus gadus.

"Cerējām, ka šogad mūsu izredzes būs lielākas," neslēpj Joss Verstapens, lai gan viņa dēla rezultāti ir augsti, un kopvērtējumā šobrīd viņš ieņem trešo vietu. ""Mercedes" ir labāks motors un labāka mašīna. Ņemot vērā šī brīža situāciju, Makss šogad var palikt bez uzvarām. Mums jādomā, ko darīsim nākamajos gados."

Izmantotie resursi:
grandpx.news