Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kulthards: "Hamiltons jau sezonas vidū varētu aiziet no F1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kulthards: "Hamiltons jau sezonas vidū varētu aiziet no F1"
Deivids Kulthards
Foto: TASS/Scanpix

Bijušais F1 pilots Deivids Kulthards uzskata, ka šī brīža viens no ātrākajiem braucējiem Lūiss Hamiltons ir tuvu tam, lai zaudētu interesi par dalību čempionātā. Kādreizējais "McLaren" un "Red Bull" komandu pārstāvis pat pieļauj, ka Hamiltons varētu izlemt beigt karjeru jau šīs sezonas vidū.

Kamēr līdzjutējiem visbiežāk nav iespējams ielūkoties aizkulisēs, tiem, kas apgrozās F1 aprindās, vienmēr zināms vairāk par sportistu ikdienu, tostarp viņu vispārējo noskaņojumu. Kulthards atzīst, ka Hamiltons šobrīd izskatās noguris no autosporta un dalība F1 sacīkstēs viņam vairs nesagādā tādu baudu kā agrāk. Kulthards pat prognozē, ka iespējama Hamiltona pavisam drīza aiziešana no sacensībām.

"Viņš mierīgi varētu pateikt: pie dir**s šo visu, paldies, es aizeju," intervijā "Daily Express" atzīst Kulthards. "Turklāt tas varētu notikt vēl ātrāk nekā mēs visi gribētu. Viņam ir gana daudz naudas, lai varētu pieņemt tādus lēmumus."

32 gadu vecumā Hamiltons ir viens no vecākajiem šobrīd startējošajiem F1 pilotiem. Debiju čempionātā viņš piedzīvoja jau pirms desmit gadiem, un šajā laikā brits ieguvis 53 uzvaras, kā arī trīs pasaules čempiona titulus.

"Kad viss ir labi, ir viegli saskatīt kaisli, pieaugušā vīrā iespējams redzēt mazu zēnu," skaidro Kulthards. "Bet, kad viņam dienu no dienas uzdot vienus un tos pašus jautājumus, var redzēt, ka mirdzums no viņa acīm pazūd. Kad kaisle norimst, tu vari mēģināt apmuļķot citus cilvēkus, bet tu nevari apmuļķot sevi. Viņš varētu aiziet no F1 pat sezonas vidū."

Arī pats Hamiltons neslēpj, ka jau kādu laiku nopietni plāno savu dzīvi pēc autosportista karjeras beigšanas. Viena no viņa kaislēm ir mūzika un arī sezonas sacīkšu starplaikos viņš izmanto brīvo laiku, lai sacerētu dziesmas.

Šogad jau piekto sezonu Lūiss Hamiltons pārstāvēs "Mercedes" rūpnīcas komandu.

Izmantotie resursi:
NBC Sports | News, Video, Now

  +4 [+] [-]

, 2017-03-21 15:29, pirms 7 gadiem
Visai dīvaini izlasīt-Hamiltons ir viens no vecākajiem F1 pilotiem... Šķiet vel vakar izjutu pavisam lielu naidu pret viņu cerot uz sava favorīta-Raikonena uzvaru

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 15:47, pirms 7 gadiem
wow tik vecs jau palicis kā laiks skrien. vēl atceros , ka viņš ienāca F1 pirmajos septiņos vai astoņos posmos kāpa uz goda pjedestāla.
Bet var saprast viņu , proTams ,ja tā ir patiesība ka viņš vēlas aiziet no F1 , jo 3 titulus jau izcīnijis , naudu sapēlnijis , un slavens kļuvis

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 16:07, pirms 7 gadiem
Laiks tiešām skrien. Vēl tagad atceros kā 2007. gadā ierakās Ķīnā un kā uz minūti noplīsa Brazīlijā, tāpat 2008. gadā pēdējā līkumā nocēla Masam titulu.
Kas attiecas uz viņa aiziešanu, tad domāju, ka viņš tiešām sezonas beigās varētu aiziet (nedomāju, ka sezonas laikā viņš to izdarīs)

     [+] [-]

, 2017-03-21 16:46, pirms 7 gadiem
Hamiltons pierādīja, ka līdzvērtīgā komandā, ja nav tehniski defekti, viņs ir līderis. Es neatceros visus gadus, bet man liekas, ka visās sezonās vinš maisījās pa priekšu, kā arī ir vienīgais F1 vēsturē, kurš ir uzvarējis katrā sezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-21 18:04, pirms 7 gadiem
Acīmredzot, iekšējās attiecības ar vāciešiem Hamiltonam ir samilzušas.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 18:30, pirms 7 gadiem
Hamiltons ir liels čīkstulis

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 19:25, pirms 7 gadiem
no kurienes Kulthardam zināt kad Hamiltons aizies? tikpat labi viņš var nobraukt vēl pāris sezonas iekš Mercedess, vai nomainīt komandu uz citu.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 19:33, pirms 7 gadiem
Ja tituls vinam nespides pielauju ka tiesam aizies, viss atkarigs cik konkuretspejigs bus Mercedes attiesiba pret Ferrari un ko Botas paradis.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 19:46, pirms 7 gadiem
Pilnīgi iespējams. Hamiltons vienmēr ir cīnījies ar epizodisku motivācijas trūkumu.
Tā pat jau sen runā, ka arī Fettelam motivācija ir izbeigusies.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 20:53, pirms 7 gadiem
Nu Kulthārds jau īstais kuru ņemt par pilnu.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 21:51, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Pilnīgi iespējams. Hamiltons vienmēr ir cīnījies ar epizodisku motivācijas trūkumu.
Tā pat jau sen runā, ka arī Fettelam motivācija ir izbeigusies.
Neesmu redzējis tādu sezonu, kurā Fettelam nebūtu motivācijas! Bet Jums jau labāk zināt kas darās Fettela galvā! Tas tāpat kā pāris gadus atpakaļ runājā par Kimi motivāciju! Tagad Fettelam? Da muļķības preses tās ir, nekas vairāk!

     [+] [-]

, 2017-03-22 10:36, pirms 7 gadiem
EUcerin rakstīja: Neesmu redzējis tādu sezonu, kurā Fettelam nebūtu motivācijas! Bet Jums jau labāk zināt kas darās Fettela galvā! Tas tāpat kā pāris gadus atpakaļ runājā par Kimi motivāciju! Tagad Fettelam? Da muļķības preses tās ir, nekas vairāk!
2014.gadā viņam visa dūša bija papēžos, un kamēr kaut kur vizinājās un čīkstēja, ka nevar apdzīt, komandas biedrs Rikardo izcīnīja trīs uzvaras.