Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" komanda negatīvi noskaņota par izredzēm jaunajā F1 sezonā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" komanda negatīvi noskaņota par izredzēm jaunajā F1 sezonā
Valteri Botass ar jauno auto. Foto: Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Ņemot vērā rezultātus, kas sasniegti pirmajos testos Barselonas trasē, pašreizējā F1 čempionvienība "Mercedes" neuzskata, ka joprojām ir labākā. Tās vadītājs Toto Volfs atzīst, ka jaunais "Ferrari" sacīkšu auto šobrīd ir par pussekundi aplī ātrāks.

Testu trešajā dienā gan Lūiss Hamiltons, gan Valteri Botass bija aptuveni trīs sekundes aplī lēnāki par tiem, kas ieguva pirmās pozīcijas, turklāt arī iepriekšējās dienās "Mercedes" piloti nebija starp ātrākajiem. Lai gan testos komandas nereti strādā atšķirīgi un apļu laiki ne vienmēr reprezentē patieso ainu, šoreiz varētu būt citādi.

"Ja runājam reāli, izskatās, ka "Ferrari" šobrīd ir pussekundi mums priekšā," paziņojis "Mercedes" boss Toto Volfs. "Viena komanda nevar būt favorīte mūžīgi, lai arī vēl neesam parādījuši pilnīgi visu, ko varam."

Jau pirms testiem aizkulisēs tika runāts, ka priekšējie antispārni, kas šogad veidoti pēc jauniem noteikumiem, varētu ieviest pamatīgas korekcijas spēka samēros.

"Esmu drošs, ka mūsu risinājums sezonas gaitā nostrādās," saka Volfs. "Ja nē, šis risinājums būs jāmaina, bet tas paņems nedēļas."

Testu pirmajās divās dienās ātrākie bija "Ferrari" piloti. Sebastians Fetels jau atzinis, ka jaunais komandas sacīkšu spēkrats ir "tuvu ideālam".

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-02-21 18:07, pirms 5 gadiem
Neviens tāpat netic. Pienāks kvalifikācija un Merši atkal būs priekšā

     [+] [-]

, 2019-02-21 23:00, pirms 5 gadiem
Acu mālēšana un nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2019-02-22 00:02, pirms 5 gadiem
Jā tas gan,to pašu viņš teica pagājušo un aizpagājušo gadu

     [+] [-]

, 2019-02-22 17:56, pirms 5 gadiem
zb83 rakstīja: Jā tas gan,to pašu viņš teica pagājušo un aizpagājušo gadu
Bet nu pagājušās sezonas sākums jau bija cerīgs sarkanajiem. Bija diezgan tuvu. Par priekšā. Tikai paši lažoja visu laiku.