Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Aizgāju no "Mercedes", jo nespēju uzticēties Laudam un Volfam"

Juris Grīns
Juris Grīns

Brauns: "Aizgāju no "Mercedes", jo nespēju uzticēties Laudam un Volfam"
Ross Brauns
Foto: AFP/Scanpix

Ross Brauns savā jaunākajā grāmatā atklājis, kāpēc 2013. gadā pameta "Mercedes" komandu. Par iemeslu šādai rīcībai esot kļuvis fakts, ka viņš nav spējis uzticēties Nikijam Laudam un Toto Volfam.

2009. gada sezonā uz "Honda" komandas bāzes izveidotā Rosa Brauna vienība "Brawn GP" pārliecinoši dominēja F1 pasaules čempionātā, bet jau pirms 2010. gada sezonas viņš to pārdeva "Mercedes" rūpnīcai. Komandas vadībā Brauns turpināja strādāt līdz 2013. gadam.

Savā grāmatā "Total Competition", ko Brauns sarakstījis kopā ar žurnālistu Adamu Parru, viņš atklāj, ka neesot spējis uzticēties abiem pārējiem "Mercedes" komandas vadītājiem Laudam un Volfam.

"Toreiz notika tā, ka man tika piespēlēti cilvēki, kuriem es nespēju uzticēties," atklāj Brauns. "Es nevienā brīdī nevarēju zināt, kāda būs viņu turpmākā rīcība. Nikijs bieži man teica vienu, bet pēc tam citiem sacīja kaut ko citu. Līdz ar to man nācās sākt strādāt kopā ar cilvēkiem, par kuriem es jutu, ka nevaru pilnībā uzticēties."

Brauns turpina: "Tad 2013. gadā es atklāju, ka viņi ir runājuši ar Pediju Lavu, kuru aicinājuši pievienoties komandai, un Štutgartē tika parakstīts līgums ar viņu. Kad par to jautāju Toto un Nikijam, viņi vainoja viens otru. Es ar viņiem satikos, lai runātu par to, un viņi tikai rādīja viens uz otru... Es neredzēju savu nākotni komandā, kurā nevaru uzticēties pārējiem."

Rosa Brauna grāmata veikalu plauktos nonāks 3. novembrī.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-20 20:18, pirms 8 gadiem
nac uz Ferrari!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-20 21:57, pirms 8 gadiem
Driiz buus Ferrarii