Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hilkenbergs: "Vienā brīdī "Red Bull" pateica, lai viņiem vairs nezvanu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hilkenbergs: "Vienā brīdī "Red Bull" pateica, lai viņiem vairs nezvanu"
Niko Hilkenbergs. Foto: Renault F1

Vācu F1 pilots Niko Hilkenbergs atklājis, ka šovasar veicis pārrunas ar "Red Bull" komandu, taču noliedz, ka nākamgad kļūs par šīs vienības braucēju. Iespējams, nākamgad viņš būs Kimi Raikonena pārinieks "Alfa Romeo" rindās.

Paziņojums par Hilkenberga aiziešanu no "Renault" bija pārsteigums daudziem, turklāt aizvien nav skaidrs, kurā komandā sportistam atradīsies vieta uz 2020. gada sezonu. Daudzi līdzjutēji cer, ka beidzot Hilkenbergs tiks kādā no komandām, kas var piedāvāt izredzes cīnīties par uzvarām un pjedestāliem, tomēr arvien vairāk izskatās, ka tas tomēr nenotiks.

"Mercedes" sastāvs uz nākamo gadu paliks nemainīgs, arī "Ferrari" ir līgumi ar abiem pilotiem, lai gan tiek baumots par Sebastiana Fetela iespējamo došanos uz citu vienību, kamēr "Red Bull" vēl nav izlēmusi, kurš būs Maksa Verstapena komandas biedrs nākamgad. Tiesa, vienības konsultants Helmuts Marko nesen izteicās, ka diez vai tas būs kāds sportists, kurš šobrīd nav "Red Bull" sistēmā.

"Augustā es runāju ar Marko," apstiprina Hilkenbergs. "Vienā brīdī viņš man pateica, lai vairs viņam nezvanu. Es nespētu pateikt "nē" tai mašīnai. Protams, tas būtu arī liels izaicinājums, zinot, ka Makss ir kā slepkava un viņš arī ir viens no visātrākajiem pilotiem."

Hilkenbergs runāja arī ar "Haas" nometni, taču kļuvis zināms, ka šī komanda sastāvu tomēr nemainīs. Tagad faktiski vienīgā reālā iespēja Hilkenbergam ir "Alfa Romeo" komanda, no kuras visticamāk aizies vājus rezultātus rādošais Antonio Džovinaci. Būtiski, ka "Alfa Romeo" vada Frederiks Vasērs, kurš bija Hilkenberga boss laikos, kad vācietis kļuva par čempionu GP2 un F3 sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-20 15:12, pirms 5 gadiem
Viens no nenovērtētākajiem pilotiem F1. Ar Red Bull, Mercedes vai Ferrari viņš parādītu savu īsto potenciālu... Bet nu jau vecums tāds, ka top komandas skatās uz jaunajiem

  -1 [+] [-]

, 2019-09-20 15:49, pirms 5 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Viens no nenovērtētākajiem pilotiem F1. Ar Red Bull, Mercedes vai Ferrari viņš parādītu savu īsto potenciālu... Bet nu jau vecums tāds, ka top komandas skatās uz jaunajiem
Viņs jau parādīja savu potenciālu - džeks, kurš nekad nekāpa uz pjedestāla. Vācijā bija izcila iespēja, bet palaida to garām. Un ne viena vien iespēja ir bijusi.

     [+] [-]

, 2019-09-20 17:19, pirms 5 gadiem
Aļo TU Hilkenberg tu aizmirsi, ka Williams ar vel pastāv

  -1 [+] [-]

, 2019-09-20 19:25, pirms 5 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Viens no nenovērtētākajiem pilotiem F1. Ar Red Bull, Mercedes vai Ferrari viņš parādītu savu īsto potenciālu... Bet nu jau vecums tāds, ka top komandas skatās uz jaunajiem
Nū, ja tiešām būtu labs, tad arī novērtētu. End of story. Nav jau lielās komandas aklas.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-20 19:53, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nū, ja tiešām būtu labs, tad arī novērtētu. End of story. Nav jau lielās komandas aklas.
Un tieši tāpēc viņa uzvārds ir ticis saistīts ar Ferrari jau kādu laiku un ir joprojām...