Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Es varu uzvarēt visos atlikušajos posmos un iegūt titulu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Es varu uzvarēt visos atlikušajos posmos un iegūt titulu"
Sebastians Fetels. Foto: Scuderia Ferrari

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels, kopvērtējumā atrodoties 40 punktus aiz "Mercedes" pilots Lūisa Hamiltona, ir pārliecināts, ka var uzvarēt visos atlikušajos sešos posmos, sadeldēt šo deficītu un iegūt titulu savā īpašumā. Tam piekrīt arī "Ferrari" un "Red Bull" komandu bosi.

"Nekas vēl nav zaudēts," atzīt "Ferrari" vadītājs Mauricio Arivabene. "Mēs būsim nosvērti un koncentrēsimies uz darbu pēdējos posmos. Cīnīsimies līdz beigām."

Lai gan šobrīd Hamiltons ir lieliskā formā, arī Fetela bijušais šefs Kristians Horners no "Red Bull" vienības uzskata, ka vācietim ir izredzes.

"Manuprāt, arī 2012. gadā viņš atpalika 40 punktus," atgādina Horners. "Šobrīd "Ferrari" ir ļoti ātra mašīna un vēl ir pieejami 150 punkti. Protams, izskatās, ka Lūiss dominē, bet Sebs zem spiediena prot braukt ļoti labi un noteikti nepadosies."

Vaicāts par to, kam jānotiek, lai viņš varētu kļūt par 2018. gada čempionu, pats Fetels saka: "Pirmkārt, es to varu izdarīt. Esmu to pierādījis jau četras reizes. Otrkārt, mums ir mašīna, kas ir līdzvērtīga "Mercedes". Singapūrā notikušais, protams, nepalīdzēja. Ir sarūgtinoši, ja neuzvari sacīkstēs, kurās būtu varējis uzvarēt, tomēr šajā situācijā domāju, ka mēs varam pārspēt tikai paši sevi. Varu kļūt par čempionu ar saviem spēkiem, tāpēc turpināsim cīnīties."

Lai gan daudzi norāda uz Fetela kļūdām šajā sezonā, sportists par savu sniegumu ir pārliecināts.

"Mans braukšanas stils ir devis man četrus titulus un 52 uzvaras," viņš atgādina. "Ikvienam ir bail zaudēt, bet es apzinos, ka dažreiz, kad riskē, nekas neizdodas. Tomēr nevar ļaut, lai tas tevi paralizē. Ja mēs uzvarēsim visās atlikušajās sacīkstēs, būsim drošībā. Kopš šī brīža tam jābūt mūsu mērķim."

Izmantotie resursi:
Sports Mole - Football, tennis, rugby, cricket,...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-20 20:40, pirms 6 gadiem
Nu ja neklausa ferrārī stratēģus, tad jā, uzvarēt var!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-20 21:08, pirms 6 gadiem
Nu nebūs Fetelam tituls, savus 4 titulus par ko viņš lielās, ieguva uz nenormālu tehnikas pārsvaru. Pie līdzīgas cīņa pārāk bieži kļūdās, Go Hammi.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-20 21:19, pirms 6 gadiem
Sorry vecīt bet es neticu ka tu vari uzvarēt lai gan formula ir ātrākā ,bet Hamiltons ir 40 punktus priekšā lai gan cīņa būtu amizanta ja tomēr Fetels liktu man kļūdīties un pacels titulu

  -1 [+] [-]

, 2018-09-21 00:18, pirms 6 gadiem
Protams.protams.. nebutu vettels vacietis (tadas pashas kas.shumahers) un tadejadi neparnjemtu vacijas fanu baazi, kas.ir milzigs tirgus f1, neviens.vinju neturetu, protsms ka. Braukt jau.maak, bet patiesiba visi. Piloti kas ir f1 mak braukt, tur.kkadu fedju no.balviem nenjem. Bet reali alonso piemeram ar sho mashinu butu hamiltonam prieksha par tiem 30 nevis atpaliktu. Ahogad manskiet tik dsudz fail ka shitais purns neviens nav taisijis... jobanas moneygames

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 01:22, pirms 6 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Protams.protams.. nebutu vettels vacietis (tadas pashas kas.shumahers) un tadejadi neparnjemtu vacijas fanu baazi, kas.ir milzigs tirgus f1, neviens.vinju neturetu, protsms ka. Braukt jau.maak, bet patiesiba visi. Piloti kas ir f1 mak braukt, tur.kkadu fedju no.balviem nenjem. Bet reali alonso piemeram ar sho mashinu butu hamiltonam prieksha par tiem 30 nevis atpaliktu. Ahogad manskiet tik dsudz fail ka shitais purns neviens nav taisijis... jobanas moneygames
nu jā - feģa no balviem notiekti būtu labāks par viņiem visiem, tikai nekad nav braucis..

  -1 [+] [-]

, 2018-09-21 09:32, pirms 6 gadiem
Izlasi komentaru pirms atsaucies. Rakstu, ka protams visi ir labi brauceji un neviens tur slikts braucejs kopuma.nevar tikt.. bet slikts uz parejo fona taja limeni.var but gan!

     [+] [-]

, 2018-09-21 11:40, pirms 6 gadiem
Pietiek Hamiltonam vienu gonku uzvarēt vai būt priekšā un feteļš vairs nevar bez citu palīdzības uzvarēt kopvērtējumā. Šobrīd vēl ir iespējams jo 6x25-6x18=42.

     [+] [-]

, 2018-09-21 12:02, pirms 6 gadiem
chris_lochmelis_107934 rakstīja: Izlasi komentaru pirms atsaucies. Rakstu, ka protams visi ir labi brauceji un neviens tur slikts braucejs kopuma.nevar tikt.. bet slikts uz parejo fona taja limeni.var but gan!
labi ir visi, bet lielajās komandās nebūs tikai naudas maks..

  -1 [+] [-]

, 2018-09-21 12:03, pirms 6 gadiem
archdevil rakstīja: Pietiek Hamiltonam vienu gonku uzvarēt vai būt priekšā un feteļš vairs nevar bez citu palīdzības uzvarēt kopvērtējumā. Šobrīd vēl ir iespējams jo 6x25-6x18=42.
ko Tu murgo? bez citu palīdzības? Hamiltons var palikt 4. 3. 5. utt.. izlidot pats no trases. kāda tur ir citu palīdzība? tā ir gonka un tur viss var notikt

     [+] [-]

, 2018-09-21 12:51, pirms 6 gadiem
Niprucis rakstīja: Nu nebūs Fetelam tituls, savus 4 titulus par ko viņš lielās, ieguva uz nenormālu tehnikas pārsvaru. Pie līdzīgas cīņa pārāk bieži kļūdās, Go Hammi.
Nu ja, nu ja!! Tikai neaizmirsti, ka F1 visi, kuri ir izcīnijuši tos titulus ir ar krietni ātrākām formulām nekā pārējie. Senna, Šūmis, Alonso, Hamis, Fetels utt. Visiem formulas bija krietni ātrākas un viss kas bija jādāra, jāpārpēj savs komandas biedrs un necensties iemaukt sienā! Tāds ir motoru sports. Uzvar ātrākā, izturīgākā un arī sakarīga blīve starp beņķi un stūri, kas mūdienās vairs nav tik izteikti kā tas bija sākot ar pirmajām sacīkstēm f1 un nu teiksim līdz 90g. vidum.

     [+] [-]

, 2018-09-21 16:01, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Nu ja, nu ja!! Tikai neaizmirsti, ka F1 visi, kuri ir izcīnijuši tos titulus ir ar krietni ātrākām formulām nekā pārējie. Senna, Šūmis, Alonso, Hamis, Fetels utt. Visiem formulas bija krietni ātrākas un viss kas bija jādāra, jāpārpēj savs komandas biedrs un necensties iemaukt sienā! Tāds ir motoru sports. Uzvar ātrākā, izturīgākā un arī sakarīga blīve starp beņķi un stūri, kas mūdienās vairs nav tik izteikti kā tas bija sākot ar pirmajām sacīkstēm f1 un nu teiksim līdz 90g. vidum.
Šumakeram uzvaras nāca viegli jo komandas biedram bija aizliegts uzvarēt cīņā ar viņu. Feteļš arī varēja justies droši jo komanda spēlēja uz viņu. Tik atnāca rikardo un feteļš tika deklasēts.
Senna, prosts, Hamiltons titulus vinnēja un arī zauďēja cīņās ar komandas biedru! Pie tam, Hamiltons un Senna ir cīnījušies par titulu vai uzvarām ar līdzvērtīgu vai pat krietni švakāku autiņu , piemēram 88., 89., 93. pret prostu, 08. pret massu, 14., 15., 16.pret rosbergu.

     [+] [-]

, 2018-09-23 13:24, pirms 6 gadiem
Uzvaret var. Vel jau ari Raiko brauc Ferarri, kas var atseviskos posmos izpogat Hami.
Ka ari Red Bull. Bet pa lielam vis atkarigs no pasa, ka jau vins teica. Nesaprotu, ko te dazi cepjas.