Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Caterham" Beļģijas posmam piesaka trīskārtējo Lemānas čempionu

Rolands Eliņš

"Caterham" Beļģijas posmam piesaka trīskārtējo Lemānas čempionu
Andrē Loterers
Foto: AFP/Scanpix

Trīs reizes Lemānas 24 stundu sacīkstēs triumfējušais Andrē Loterers nedēļas nogalē piedzīvos savu debiju Formulā 1. Viņš pieteikts "Caterham" komandas sastāvā japāņa Kamuja Kobajaši vietā.

"Caterham" oficiāli paziņojusi, ka nedēļas nogalē gaidāmajā Beļģijas "Grand Prix" tās sastāvā būs izmaiņas, tiesa, nav norādīts, uz cik ilgu tās būs spēkā. Skaidrs vien tas, ka Kamujs Kobajaši joprojām ir komandā.

Taču vismaz Beļģijas posmā Kobajaši, kurš šajā sezonā vēl ne reizi nav "iebraucis punktos", nepiedalīsies. Viņu aizvietos 32 gadus vecais vācietis Andrē Loterers, kurš F1 vēl nav debitējis, taču uzvarējis trijos no pēdējiem četriem Lemānas 24 stundu sacīkšu braucieniem. 2002. gadā viņš bija "Jaguar" testa pilots, taču pēc tam piedalījās Japānas autosacīkšu seriālos.

"Esmu patiesi priecīgs par sniegto iespēju," pavēstījis Loterers. "Nevaru sagaidīt, kad sēdīšos mašīnā un centīšos paņemt no šīs aizraujošās nedēļas nogales maksimumu."

"Caterham" šajā sezonā joprojām nav ieguvusi ne punkta. Loterers Beļģijā startēs kopā ar ierasto komandas braucēju Markusu Eriksonu.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Belgian GP: Andre Lotterer in for...

     [+] [-]

, 2014-08-20 20:52, pirms 10 gadiem
Būs intresanti paskatīties ,ko iesāks. Komanda jau pa pēdējām vietām sezonā, bet nu mošk talants.

     [+] [-]

, 2014-08-21 09:37, pirms 10 gadiem
Laosh rakstīja: Būs intresanti paskatīties ,ko iesāks. Komanda jau pa pēdējām vietām sezonā, bet nu mošk talants.
Ar ķerru pat Šūmis labākajos gados nevarētu neko saglābt
Caterham pie punktiem, vai pat vispār labām vietām var tikt tikai tad, ja liela daļa braucēju izstājas