Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" jaunajam F1 auto arī jauns krāsojums

Juris Grīns
Juris Grīns

"Sauber" jaunajam F1 auto arī jauns krāsojums
Jaunais "Sauber C36" F1 modelis
Foto: Sauber F1 Team

Formula 1 komanda "Sauber" šodien internetā oficiāli prezentēja savu 2017. gada sacīkšu auto "C36", kas ieguvis arī pilnīgi jaunu krāsojumu.

Zilā krāsa aizvien palikusi dominējošā "Sauber" sacīkšu mašīnas dizainā, tomēr tā arī ir vienīgā līdzība ar pērnā gada modeli. Šogad komanda izveidojusi pilnībā jaunu savas sacīkšu formulas krāsojumu, izmantojot arī balto, kas rotā auto sānu daļu, un zeltīto toni, kas savukārt vairāk rezams uz priekšējā antispārna.

2017. gada F1 automašīnas modeļa nosaukums ir "C36", un tas veidots atbilstoši jaunajiem tehniskajiem noteikumiem, kā arī aprīkots ar pagājušā gada modeļa "Ferrari" turbo dzinēju un jaunajām, daudz iespaidīgākā izmēra "Pirelli" riepām.

"Sauber" sastāvā palicis zviedru pilots Markuss Ēriksons, bet brazīlieša Felipes Nasra vietā stājies vācietis Paskāls Verleins, kurš iepriekšējā gadā brauca "Manor" vienībā. Kopā ar Nasru no komandas aizgājis arī tās līdzšinējais sponsors "Banco do Brasil". Kā zināms, Brazīliju skārusi finansiālā krīze, kas ietekmējusi arī bankas, līdz ar to Nasram vairs netika piešķirts finansējums startēšanai Formulā 1.

Pērn "Sauber" tikai reizi izdevās izcīnīt punktus, vien pašās sezonas beigās tā spēja pacelties no pēdējās vietas Konstruktoru kausā uz priekšpēdējo, tiekot arī pie naudas balvas. Šogad vienības mērķis ar Ēriksonu un Verleinu ir regulāri finiši pirmajā desmitniekā.

Rīt, 21. februārī jauno F1 modeli gatavojas prezentēt "Renault" rūpnīcas komanda. Savukārt pagājušajā nedēļā prezentāciju jau veica "Williams".

Izmantotie resursi:
Formula 1®

     [+] [-]

, 2017-02-20 12:21, pirms 7 gadiem
krāsojus jau izcils ir , nevar pat salīdzināt ar Wiliams
A kādēļ Sauber būs pagaiša gada Ferrarī turbo dzinēji?

     [+] [-]

, 2017-02-20 12:35, pirms 7 gadiem
Viss ir forši izņemot to, ka šogad piedalīsies tikai 10 komandas

     [+] [-]

, 2017-02-20 12:58, pirms 7 gadiem
Nu es jau teiktu, ka mašīna konstrukcijas ziņā Williams ir izteikti glītāka un proporcionālāk veidota. Balto krāsu prasa Martini kā ģenerālsponsors

  +1 [+] [-]

, 2017-02-20 13:38, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Nu es jau teiktu, ka mašīna konstrukcijas ziņā Williams ir izteikti glītāka un proporcionālāk veidota. Balto krāsu prasa Martini kā ģenerālsponsors
Jā, Williams ir skaistāka!

     [+] [-]

, 2017-02-20 19:30, pirms 7 gadiem
Skatos atgriežās f1 virs motora pārsega spurveidīgais pārsegs!

     [+] [-]

, 2017-02-21 00:58, pirms 7 gadiem
Nezin, kas būs šim lācītim vēderā, cik fiksi šī mašīna spēs pabraukt, bet vismaz krāsojums jau nu ļoti pievilcīgs. Smuks vāģītis!