Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Binoto: "Fetela un Leklēra sadursme bija stulba rīcība"

Juris Grīns
Juris Grīns

Binoto: "Fetela un Leklēra sadursme bija stulba rīcība"
Foto: publicitātes

"Ferrari" komandas vadītājs Matija Binoto atzinis, ka Sebastiana Fetela un Šarla Leklēra sadursme neilgi pirms Brazīlijas "Grand Prix" izcīņas finiša bijusi "stulbas rīcības" rezultāts. Lai gan sadursme bija gluži niecīga, tā radīja lielas sekas.

Tā kā "Ferrari" jau bija nodrošinājusi otro vietu Konstruktoru kausā, bez cerībām pakāpties augstāk, Binoto esot devis zaļo gaismu abiem pilotiem cīnīties savā starpā. Sacenšoties par ceturto vietu, piecus apļus pirms finiša abi sāka cīņu savā starpā, vienā no epizodēm nedaudz saskaroties ar riteņiem. Ar to pietika, lai Leklēra priekšējais labais ritenis nolūztu, bet Fetels attaptos ar cauru riepu. Punktu neguva neviens no viņiem.

"Šajās sacīkstēs viņi zināja, ka drīkst brīvi cīnīties," skaidro Binoto, atklājot, ka komanda uzsākusi notikušā padziļinātu izmeklēšanu. "Brīvi cīnīties nenozīmē veikt stulbas darbības, sevišķi, ja esat komandas biedri. Es uzklausīju abus, bet vēl mēs sēdīsimies pie sarunu galda un diskutēsim par to, kas notika. Komandai arī būs laiks, lai izpētītu visus video un pieejamos datus. Tā bija neliela sadursme ar lielām sekām, un tādas lietas nedrīkst notikt. Uzskatu, ka tās vienkārši bija sekas stulbai rīcībai."

Vienu posmu pirms sezonas beigām Leklērs atrodas ceturtajā pozīcijā, 11 punktus aiz"Red Bull" pilota Maksa Verstapena un 19 punktus priekšā savam komandas biedram Fetelam, kurš pašlaik piektais.

Izmantotie resursi:
Latest news, results and information about...

     [+] [-]

, 2019-11-19 13:04, pirms 4 gadiem
Vienu posmu pirms sezonas beigām Leklērs atrodas trešajā pozīcijā, 11 punktus priekšā "Red Bull" pilotam Maksam Verstapenam un 19 punktus priekšā savam komandas biedram Fetelam, kurš pašlaik piektais.

Verstapens ir trešais nevis Eklērs