Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstouns: "Jaunā F1 vadība tikai runā, bet neko nav izdarījusi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstouns: "Jaunā F1 vadība tikai runā, bet neko nav izdarījusi"
Bernijs Eklstouns
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Bijušais Formula 1 vadītājs Bernijs Eklstouns atzīst, ka čempionāta jaunie īpašnieki nevēlas viņa klātbūtni sacīkšu nedēļas nogalēs. Tāpat brits atzīst, ka "Liberty Media" vadība ļoti daudz runā, taču reālus darbus vēl nav paveikusi.

Pēc tam, kad pie varas Formulā 1 nāca kompānija "Liberty Media" un par bosu kļuva Čeiss Kerijs, Eklstouns klātienē šogad apmeklējis tikai dažas sacīkstes. Tajā pašā laikā jaunie īpašnieki likuši noprast, ka Eklstouna klātbūtne sacīkšu trasēs ir nevēlama.

"Čeiss vienai no mana biroja meitenēm nosūtīja ziņu, lai tā pasaka man, ka sacīkšu trasēs viņiem nav pieejams neierobežots telpu skaits, vien tās, ko rīkotāji viņiem piešķir," pirms 12. novembrī gaidāmās Brazīlijas Grand Prix izcīņas apmeklēšanas atklāj 86 gadus vecais Eklstouns. "Faktiski tas nozīmē, ka viņi negrib manu ierašanos uz sacīkstēm. Tikpat labi viņi to varēja pateikt man pašam."

Eklstouns neslēpj, ka viņam ir grūti aiziet no F1 čempionāta, ko pārraudzījis daudzas desmitgades. Pēc došanās pensijā viņš savu dzīvesvietu no Londonas pārcēlis uz Šveici.

"Ir visai skumji, ka vairs neesmu iesaistīts Formulā 1, bet pie tā jāpierod," saka Eklstouns.

Viņš arī pauž nostāju, ka reālus darbus "Liberty Media" vēl nav paveikusi: "Cik es redzu, viņi vēl neko konkrētu nav izdarījuši. Es savulaik visas lietas kārtoju klusi, bet viņi to vien dara kā runā. Piemēram, viņi teica, ka grib, lai Amerikā notiktu seši posmi. Čeisam bija idejas, ko ir jāpaveic, bet tagad, kad viņš ir pie vadības grožiem, izrādās, ka viss nav tik vienkārši kā viņš domāja. Šajā ziņā man viņa ir žēl."

Izmantotie resursi:
Car News, Car Reviews, Racing and Auto Show...

  -1 [+] [-]

, 2017-10-19 17:43, pirms 6 gadiem
Pareizi saka. Atnāk kaut kāds pindoss un domā ka ko saprot no formulaam. Aapsi

     [+] [-]

, 2017-10-20 07:00, pirms 6 gadiem
prezidentsberzins rakstīja: Pareizi saka. Atnāk kaut kāds pindoss un domā ka ko saprot no formulaam. Aapsi
Ha. Eklstons savā laikā nāca klajā ar vēl gudrākām idejām kuras par laimi tā ar neieviesa.