Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" piedāvājusi Gaslī vietu divkārtējam F1 čempionam Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" piedāvājusi Gaslī vietu divkārtējam F1 čempionam Alonso
Fernando Alonso. Foto: Facebook.com/FernandoAlonsoOficial

Spēcīgā F1 komanda "Red Bull", gatavojoties veikt Pjēra Gaslī nomaiņu ar citu pilotu, vispirms vietu piedāvājusi divkārtējam pasaules čempionam Fernando Alonso. Kā zināms, no nākamā posma Gaslī vietu komandā ieņems Aleksandrs Albons, kurš līdz šim pārstāvēja "Toro Rosso" vienību.

Alonso savu F1 karjeru pabeidza pēc pagājušās sezonas, kādu laiku startēja "Endurance World Championship", bet licis noprast, ka varētu atgriezties F1 čempionātā nākamgad. Šāda iespēja viņam pavērās jau šīs sezonas vidū, kad "Red Bull" komandas vadība piedāvājusi līgumu, ko spānis noraidījis.

Ilgu laiku "Red Bull" publiski izteicās, ka Gaslī paliks komandā līdz sezonas beigām, bet paralēli aizkulisēs rīkojās pavisam savādāk, jo jau jūlijā notikušā Lielbritānijas posma laikā uzsāka cita pilota meklējumus.

"Un tas nebija Fernando, kurš vērsās pie "Red Bull"," raksta spāņu izdevums "Mundo Deportivo". "Kristiana Hornera vadītā komanda bija ieinteresēta viņu nolīgt. Atbilde bija "nē"."

"Red Bull" komanda bijusi tuvu Alonso nolīgšanai jau 2007. gadā, kad sportists bija tā brīža F1 čempions, pirms kāda laika intervijā atklāja sacīkšu spēkratu dizaineris Adrians Ņūvijs. Tikmēr komandas konsultants Helmuts Marko savulaik izteicās, ka Alonso ar savu raksturu spēj radīt haosu visās komandās, kurās startē, tādēļ "Red Bull" nav ieinteresēta viņa pakalpojumos.

Izmantotie resursi:
Breaking F1 News, Live Race Coverage, Results...

     [+] [-]

, 2019-08-19 13:55, pirms 5 gadiem
Zinot kā izvēršas Alonso karjeras izvēles šis viņam atspēlēsies kaut kādā veidā. Protams, sezonas vidū lekt RB pie tādā formā esoša Makša nebūtu prāta darbs. 2020 jau cits jautājums.

     [+] [-]

, 2019-08-19 17:01, pirms 5 gadiem
ZInot kādas ir attiecības ar Alonso un Hondu , šis ir muļķīgs piedāvājums

  -1 [+] [-]

, 2019-08-19 17:06, pirms 5 gadiem
To karliss nevēlos Tevi sarūgtināt, taču maksim nav nekāda īpaša forma, uz viņu strādā 101% visa komanda un tā f1 ir kokosāla starpība, Tu tiešām esi naivs un domā , ka Gasly tika dota 100% tāda pati mašīna? Neviens uz vienādu cīņu nepielaidīs maksim, viņam neturēs nervi un līgumā ir punkts uz to. Palasi info kas ir patiesie iemesli Ricjardo aiziešanai. Kaunuma lūpa tiek mākslīgi bīdīta. Jā viņš ir ātrs, bet nekas tāds īpašs tajā nav. Ja parēķina cik gonkās viņam bija jābūt lueliem sodiem un melnajam karogam...kā fia viņu bieži žēlo. Kas par skandālu sākās kad Rikjardo atteicās kvakifikācijā vilkt jau kuro sacīksti Veratapenu tā tika izsaukts gan uz Austriju gan pie Matesiča, gan makša papuks un pata kaunumlūpa bija klāt... aizmirsti par vienlīdzīgu cīnu.

Piemērs arī rallijā, kur S.Lēba mašīna uz km bija āyrāka par 1-3 sekudnēm nekā komandas biedriem, milzu nozīme ja visa komanda strādā uz vienu. Apgrieztā situācijā tas pats kaunumlūpa zaudēs komandas biedriem.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-19 17:08, pirms 5 gadiem
To emka vēl viens atpalikušais. Viņam ar honda ir normālas attiecības palasi gan japāņu presi, gan iemeslu kāpēc indy Alonso brauca ar Čevī. Honda skaidri pateica - līgums ar Toyota. Ja zinātu kādas attiecības tirgū ir starp Honds un Toyota tad saprastu par ko iet runa.

     [+] [-]

, 2019-08-19 19:43, pirms 5 gadiem
Drīzāk Alonso McLaren sastāvā brauks Indy jo vairāk ar Chervolet dzinēju