Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bergers: "F1 čempionātu jāvada diktatoram"

Juris Grīns
Juris Grīns

Bergers: "F1 čempionātu jāvada diktatoram"
Gerhards Bergers
Foto: dtm.com

Bijušais F1 pilots un "Toro Rosso" kādreizējais vadītājs Gerhards Bergers uzskata, ka čempionātu būtu jāpārrauga diktatoriskas ievirzes vadītājam, kā tas bija agrāk, bet lēmumu pieņēmējiem vairāk jākoncentrējas uz patiesajām problēmām, nevis regulārām tehnisko noteikumu izmaiņām.

"Futbolā noteikumi netiek mainīti visu laiku," intervijā vācu laikrakstam "Bild" izteicies Bergers. "Domāju, ka lēmumu pieņēmēji vienkārši cenšas izvairīties no galvenās problēmas un cenšas parādīt, ka viņiem ir, ko teikt."

Un galvenā problēma, pēc Bergera vārdiem, ir sacīkšu spēkrati.

"Pirmkārt, mašīnas ir pārāk smagas," viņš skaidro. "Otrkārt, tehnoloģijām jābūt tādām, lai tās varētu apmaksāt un izveidot vairāk nekā divas vadošās auto rūpnīcu korporācijas. Treškārt, tehnoloģijai nebūtu jābūt noteicošajam faktoram, un ceturtkārt, pilotam būtu jābūt spējīgam uzvarēt ar mašīnu, kas nav pati ātrākā."

Bergers, kurš šobrīd strādā Vācijas salonautomobiļu čempionāta (DTM) vadībā, uzskata, ka "Formula 1" bosu ciešā sadarbošanās ar komandām nekādu labumu nenes.

"Sliktākais ir tas, ka lēmumi tā arī netiek pieņemti," stāsta Bergers. "Es saprotu lielo ražotāju nostāju par dzinējiem, jo, kādēļ gan kaut kas būtu jāmaina, ja tāpat neviens jauns ražotājs nevēlas pievienoties? Tās tikai ir liekas izmaksas. Tomēr šādi runājot ar komandām pie vienošanās netiks nonākts. Ženēvā un Parīzē notiek nemitīgas tikšanās. "Formula 1" nevar tikt vadīta demokrātiskā ceļā. Jābūt diktatoriskai vadībai, kurā viens vai divi cilvēki izlemj, kādā virzienā iet. Šajā gadījumā tas varētu būt Čeiss Kerijs no "Liberty Media" un FIA prezidents Žans Tods."

Izmantotie resursi:
gptoday.net

Kādai jābūt komandu ietekmei lēmumu pieņemšanā?

  • 15

  • 34


     [+] [-]

, 2018-07-19 20:50, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk