Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Urdziņš

Hamiltons: ''Stabilitāte - atslēga uz 2012. gada F1 titulu''

Hamiltons: ''Stabilitāte - atslēga uz 2012. gada F1 titulu''
Luiss Hamiltons
Foto: Scanpix

Šīs nedēļas beigās F1 piloti aizvadīs astoto 2012. gada sezonas posmu, kas norisināsies Valensijā (Spānija). Savus komentārus par pirms divām nedēļām aizvadīto Kanādas posmu un gaidāmajām sacīkstēm Valensijā sniedza ''McLaren'' komandas pilots un pašreizējais kopvērtējuma līderis Luiss Hamiltons.

Iepriekšējā posmā Kanādā Hamiltons tika pie pirmās uzvaras šosezon, kas ļāva viņam izvirzīties kopvērtējuma vadībā, par diviem punktiem apsteidzot spāni Fernando Alonso. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, Hamiltons šosezon rāda daudz stabilāku sniegumu un katrās sacīkstēs iekļūst punktos.

''Uzvara Kanādas posmā man bija ļoti saviļņojoša, taču neko būtisku kopvērtējuma tabulā tā nav mainījusi,'' sacīja Hamiltons.

''Mans mērķis nav obligāti uzvarēt katrā posmā, bet gan regulāri iekļūt punktos. Uzskatu, ka šogad uzvarēs tas pilots, kurš parādīs visstabilāko sniegumu, katrā posmā tiekot pie punktiem, nevis tas, kurš vienā posmā izcīna uzvaru, bet nākamajā finišē ārpus pirmā desmitnieka,'' savas domas atklāja britu pilots.

Vaicāts, kāds izvērtīsies Eiropas posms, Hamiltons sacīja, ka viņa mērķis ir atkārtot pagājušā posma rezultātu. ''Ir grūti paredzēt, kā iegrozīsies katras nākamās sacīkstēs, taču esmu ļoti motivēts tikt pie otrās uzvaras šosezon,'' atzina Hamiltons.

Eiropas lielās balvas izcīņa Pirmajā formulā norisināsies šīs nedēļās nogalē. Jāatzīmē, ka Hamiltons vēl ne reizi nav uzvarējis šajās sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: TotalF1.com - Hottest F1 News -...

Vai, Jūsuprāt, Luisam Hamiltonam izdosies uzvarēt šī gada Eiropas lielās balvas izcīņā?

  • 29

  • 71



, 2012-06-19 18:42, pirms 12 gadiem
Hamiltonam būs pole, bet par uzvaru būs jācīnās gan ar konkurentiem, gan ar savas komandas mehāniķiem pitstopu laikā.
, 2012-06-19 19:06, pirms 12 gadiem
"Uzskatu, ka šogad uzvarēs tas pilots, kurš parādīs visstabilāko sniegumu, katrā posmā tiekot pie punktiem, nevis tas, kurš vienā posmā izcīna uzvaru, bet nākamajā finišē ārpus pirmā desmitnieka"

Uzbrauciens komandas biedram?
, 2012-06-19 19:06, pirms 12 gadiem
Stabilitate kure tev nepiemiit
, 2012-06-19 19:06, pirms 12 gadiem
Tominho rakstīja: "Uzskatu, ka šogad uzvarēs tas pilots, kurš parādīs visstabilāko sniegumu, katrā posmā tiekot pie punktiem, nevis tas, kurš vienā posmā izcīna uzvaru, bet nākamajā finišē ārpus pirmā desmitnieka"

Uzbrauciens komandas biedram?
Vovo, tiesi sejaa batonam
, 2012-06-19 20:22, pirms 12 gadiem
sogad vins un Vebbers tiesam ir stabilakie brauceji, bet laikam aizmirsis, ka pagaisgad vins pats akstijas un bija loti nestabils, vairak domajot par to kas Nicolei Scherzinger starp kajam nevis par notiekoso trase
, 2012-06-19 21:09, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: sogad vins un Vebbers tiesam ir stabilakie brauceji, bet laikam aizmirsis, ka pagaisgad vins pats akstijas un bija loti nestabils, vairak domajot par to kas Nicolei Scherzinger starp kajam nevis par notiekoso trase
Drīzāk tu domā par Nikolei Scherzinger, viņš pēc sacīkstes viņu paņem...
, 2012-06-19 21:15, pirms 12 gadiem
diemzel ne, nav mans tips, par melnam neinteresejos
, 2012-06-20 01:10, pirms 12 gadiem
Vai Hamim izdosies uzvarēt nākamajā posmā? Lielākā daļa atbild, ka nē, jo viņi vienkārši grib, lai uzvar 8.pilots 8 sacīkstēs.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.