Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Izspiedējs draudējis nogalināt Mihaela Šūmahera bērnus

Izspiedējs draudējis nogalināt Mihaela Šūmahera bērnus
Miks Šūmahers
Foto: SIPA/Scanpix

Septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera ģimene pirms kāda laika saņēmusi draudus nogalināt bijušā sportista bērnus, ja vien netiks samaksāta prāva naudas summa. Vainīgo policija jau notvērusi.

2016. gada februārī Mihaela Šūmahera sieva Korīna saņēma e-pastu no kādas tobrīd vēl nenoskaidrotas personas, kas pieprasīja samaksāt 900 tūkstošus eiro, pretējā gadījumā draudot nogalināt abus bērnus.

Vēstulē noziedznieks rakstīja: "Ja nauda nebūs nonākusi pie manis līdz 2016. gada 31. martam, jūsu bērni kaut kādā veidā tiks nogalināti. Formulā 4 notiek daudzi negadījumi."

Kā zināms, Miks Šūmahers iet sava tēva pēdās un pērn startēja F4 sacīkstēs, bet šobrīd, būdams 18 gadus vecs, jaunais talants jau piedalās Eiropas F3 čempionātā. Tikmēr 20 gadus vecā Džīna-Marija Šūmahere veiksmīgi sevi realizē jāšanas sportā.

Lai nonāktu noziedzniekam uz pēdām, talkā nāca detektīvi un, pateicoties e-pastā norādītajiem bankas konta datiem, viņš tika izskaitļots un vēlāk arī notverts. Vācijas tiesa viņam piespriedusi nosacītu cietumsodu, nozīmējusi 50 stundas sabiedriskajos darbos, kā arī noteikusi obligātas vizītes pie psihiatra.

Tiek ziņots, ka draudētājs vēl šobrīd nespēj loģiski paskaidrot savas rīcības sekas un, iespējams, ir ar psihiskām novirzēm. Tiesa atzinusi, ka saprātīgi domājošs noziedznieks nebūtu atklāti devis savas bankas datus.

Izmanotie resursi:
ibtimes.co.uk


, 2017-05-19 18:34, pirms 7 gadiem
prātiņ nāc mājas bet kapēc tieši 900k ? un nevis miljonu
, 2017-05-20 18:36, pirms 7 gadiem
To, ko uzraksta prese var ticēt 50/50...pieļauju, ka bija kāds blakus, kurš izmanto psiha datus...tas, ka aizturēja psihu, nenozīmè, ka draudu vairs nav
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.