Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hakinens prognozē "Mercedes" un "Ferrari" cīņu par titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Hakinens prognozē "Mercedes" un "Ferrari" cīņu par titulu
Mika Hakinens
Foto: Abendzeitung München

Divkārtējais F1 pasaules čempions Mika Hakinens uzskata, ka 2018. gada sezonā cīņa par tituliem pilotu un komandu vērtējumā norisināsies starp "Ferrari" un "Mercedes", kamēr "Red Bull" un "McLaren" vienības varētu cīnīties savā starpā.

"Pašreizējā čempione "Mercedes" izskatās ātra," savā blogā raksta Hakinens. "Komanda, kas četrus gadus dominējusi "Formulā 1", tā pēkšņi nevar aizmirst kā uzbūvēt uzvarēt spējīgu mašīnu. Viņi testos neizmantoja hipermīkstās riepas un pielietoja konservatīvu pieeju, kas satrauc konkurentus. Sacīkšu simulācijās viņi izskatījās labi, kas, iespējams, nevienu nepārsteidz.

Viņš turpina: "Tikmēr "Ferrari" pamatīgi strādā pēc pagājušajā sezonā piedzīvotajiem sarūgtinājumiem. Viņi cer, ka būs izdevies sagatavot mašīnu, ar ko būs iespējams konkurēt vienmēr un dažāda veida trasēs. Cīņa starp "Mercedes" un "Ferrari" būs karstāka nekā jebkad."

Savu bijušo komandu "McLaren" Hakinens savukārt redz kā konkurenti "Red Bull" vienībai.

"Arī "Red Bull" un "McLaren" šogad tēmē uz uzvarām, līdz ar to uzvarētāju statusā mēs varētu redzēt pat piecus vai sešus braucējus," prognozē soms. "Rikjardo un Verstapens pagājušajā gadā jau spēja uzvarēt un pavisam noteikti uzskata, ka to atkārtos. Alonso cer aizmirst sarūgtinājumus, kas bija, kad "McLaren" sadarbojās ar "Honda". Trešā vieta otrajā testu daļā parāda, uz ko viņš koncentrējas. Viņa komandas biedrs Vandūrns sekos Alonso uz katra soļa. "Red Bull" un "McLaren" cīņu būs aizraujoši vērot, tāpat paredzu pārsteigumus no Hilkenberga, Sainsa un "Renault" komandas."

Tāpat Hakinens uzskata, ka arī pārējās komandas kļuvušas spēcīgākas: "Man atkal ir sajūta, ka vidējā peletona komandas kļuvušas ātruma ziņā līdzīgākas. "Haas" komanda radījusi lielu interesi par sevi pēc testos parādītā. Tāpat solīds sniegums ir "Toro Rosso" komandai, kas tikusi pie "Honda" motoriem. Arī "Williams", "Force India" un "Alfa Romeo" atbalstītā "Sauber" vienība traucās uz priekšu, tāpēc šogad neredzu nevienu komandu, kas varētu būt tiešām vāja."

Izmantotie resursi:
F1i.fr - F1i Magazine, la Formule 1 sur internet.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 12:39, pirms 6 gadiem
Nu, pa lielam, neko jaunu nepateica Nosauca visas komandas, kas ar ko konkurēs, nekas jauns.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 13:19, pirms 6 gadiem
Kur Latvijā lauku cilvēks var redzē F1?? Viasat partrauc translesanu!! Vsreja to vel pec nedelas pazinot! 'Viasat' pārtrauc Formula 1...

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 13:21, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! электрика с более чем 20 летним стажeм. Лично я пользуюсь этим методом и очень доволен!

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 16:05, pirms 6 gadiem
studentss rakstīja: Kur Latvijā lauku cilvēks var redzē F1?? Viasat partrauc translesanu!! Vsreja to vel pec nedelas pazinot! http://f1.lv/2018/03/19/viasat-partrauc-formula-1-translesanu-latvija/
Rīgā un internetā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-19 16:11, pirms 6 gadiem
Jā Latvijā F1 nevarēs redzēt televīzijā ar komentāriem latviešu valodā, tad tas būs absurds! Man vienalga, kurš TV kanāls rādītu, bet kādam ir jārāda! Ja Viasat nespēj to nodrošināt, tad lai dod tiesības citiem! Un kāpēc runas parādās tikai tagad?!

     [+] [-]

, 2018-03-19 16:18, pirms 6 gadiem
studentss rakstīja: Kur Latvijā lauku cilvēks var redzē F1?? Viasat partrauc translesanu!! Vsreja to vel pec nedelas pazinot! http://f1.lv/2018/03/19/viasat-partrauc-formula-1-translesanu-latvija/
Loti labas zinas. Tagad jagaida, lai F1TV sak translet.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 16:57, pirms 6 gadiem
denebs rakstīja: Jā Latvijā F1 nevarēs redzēt televīzijā ar komentāriem latviešu valodā, tad tas būs absurds! Man vienalga, kurš TV kanāls rādītu, bet kādam ir jārāda! Ja Viasat nespēj to nodrošināt, tad lai dod tiesības citiem! Un kāpēc runas parādās tikai tagad?!
būs F1TV

     [+] [-]

, 2018-03-19 17:27, pirms 6 gadiem
Kad bus ta f1tv? Un kur un kadiem uzredzetajiem vina bus pieejama?? Un informacijas nekadas aro sportacents.com neko nevar pateikt.. protams, internteta var, bet tas ne latviski.. es ir dusmigs!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-19 18:20, pirms 6 gadiem
F1TV prezentācija it kā ir paredzēta 22. martā, tad arī drošvien vairāk uzzināsim.
Ceru, ka Lattelecom iegādāsies tiesības, bet diez vai tas notiks. Izskatās šogad paliksim bez F1 ar latviešu komentētājiem.

     [+] [-]

, 2018-03-19 19:10, pirms 6 gadiem
Bus jaskatas match tv.. ';