Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Joprojām nespēju aptvert, kas noticis"

Fetels: "Joprojām nespēju aptvert, kas noticis"
"Red Bull" galvenās personas - Kristians Horners, Adrians Ņūvijs, Sebastians Fetels un Marks Vēbers
Foto: AFP/Scanpix

"Red Bull" komandas braucējs un šī gada F1 pasaules čempions Sebastiens Fetels atzinis, ka pēdējās dienās viņam nav bijis laika tā pa īstam aptvert, kas ir noticis, taču šo īpašo dienu viņš noteikti nekad neaizmirsīšot.

Lai arī pirms pēdējā posma daudzi neticēja tam, ka Fetels varētu kļūt par pasaules čempionu, tas tomēr notika un vācietis kļuva par jaunāko F1 čempionu. Lai arī drīz būs pagājusi nedēļa kopš triumfa Abu Dabi, sportists vēl nav tā pa īstam aptvēris, kas ir noticis. "Ceru, ka turpinājumā vēl daudz kas sekos," iesāk Fetels. "Šī īpašā diena man noteikti paliks atmiņā. To nevar aizmirst tāpat kā pirmo uzvaru čempionātā, vai kā dienu, kad tu sāc braukt F1. Šādas dienas vienmēr paliks atmiņā."

"To nevar aizmirst, bet no otras puses, kad tev priekšā ir jauni izaicinājumi, tad šīs īpašās dienas ir jānoliek malā un jāsāk gatavoties jaunajiem izaicinājumiem. Man joprojām vēl nav bijis daudz laika, lai apsēstos un padomātu par to, kas notika Abu Dabi. Pēc tam, kad šķērsoju finiša līniju, viss ir pagājis vienā steigā. Īstenībā nākamajās dienās man būs nedaudz laika, lai aptvertu, kas īsti ir noticis," turpina Fetels.

"Pirms izšķirošā posma savam inženierim teicu, lai sacīkstes laikā man neko nesaka par situāciju kopvērtējumā, jo mēs zinājām, ka mums jākoncentrējas uz mūsu sniegumu un jācenšas sasniegt maksimums. Šķērsoju finiša līniju un pēc tam pa radio dzirdēju: "Mēs izcīnījām čempiontitulu!". Biju šokā un nezināju, kā rīkoties. Zināju, ka esam uzvarējuši sacīkstes, bet pēc tam es gaidīju un cerēju...," notikumus Abu Dabi atceras nu jau jaunākais F1 pasaules čempions.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2010-11-18 22:24, pirms 13 gadiem
Tad pats vainīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-18 22:35, pirms 13 gadiem
nja, Fettela emocijas bija neviltotas, pa radio raudaja ka mazs berns
Bariceelo un Sumaheru vinam neparspet bet ari nebija slikti
YouTube
- schumacher team radio

YouTube
- Barrichello crying in TEAM...

  +7 [+] [-]

, 2010-11-18 22:36, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: Fetels bildē kā kaut kāds 15gadīgs puišelis
Un šeit gluži kā ar tēvu
Zīmīga bilde.
';

     [+] [-]

, 2010-11-18 22:53, pirms 13 gadiem
super bilde
cepums Tev!

     [+] [-]

, 2010-11-19 12:41, pirms 13 gadiem
īpašās dienas nevajag aizmirst, tās ir īpašas, kā sievietēm, tā arī vīriem...

     [+] [-]

, 2010-11-19 18:46, pirms 13 gadiem
Viņš to sapratīs tikai tad, kad Šūmis nākamgad iegūs kausu