Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 analītiķis: "Tikai Verstapens ir spējīgs uzveikt Hamiltonu"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 analītiķis: "Tikai Verstapens ir spējīgs uzveikt Hamiltonu"
Foto: Red Bull Content Pool

F1 sacīkšu analītiķis, bijušais "GP2" čempions Davide Valseki uzskata, ka Makss Verstapens ir vienīgais pilots, kura spēkos būtu uzveikt Lūisu Hamiltonu, tādēļ "Mercedes" un "Ferrari" būtu jācenšas holandieti iegūt savā īpašumā.

Verstapens skaļi ienāca "Formulā 1", vien 17 gadu vecumā kļūstot par visu laiku jaunāko debitantu. Tas notika 2015. gadā, bet šobrīd sportists jau iekrājis visai daudz pieredzes.

Arī Valseki savulaik tika uzskatīts par visnotaļ talantīgu autosportistu, taču tālāk par F1 testpilota amatu itālis netika. Tagad viņš analizē norises F1 čempionātā, mazāk piedalās sacīkstēs un uzskata, ka Verstapena spēja ignorēt konkurentu nepatiku pret viņa izdarībām trasē ir noteicošais faktors tajā, cik šis pilots patiesībā ir lielisks sacīkšu braucējs.

"Viņš ir ārkārtīgi jauns, ārkārtīgi labs un ārkārtīgi bezkaunīgs," izteicies Valseki. "Lai gan, "bezkaunīgs" varbūt nav īstais vārds. Viņā ir daudz pašpārliecinātības: "esmu labākais, ejiet visi dirst". Man šī pieeja patīk. Makss ir slepkava, vienmēr agresīvs un vienmēr ātrs. Tas ir nepieciešams, lai kļūtu par čempionu. Manā skatījumā, Verstapens ir vienīgais, kurš spējīgs uzveikt Hamiltonu. Viņš ir spējīgs sēt paniku Lūisa galvā. Tas ir nāves grēks, ka Maksam nav čempiona cienīgas mašīnas. Hamiltons ir neuzveicams, jo viņam nav konkurences. Makss ir daudz labāks par Sebastianu Fetelu, Kimi Raikonenu un Valteri Botasu."

Nākamgad Verstapens turpinās startēt "Red Bull" komandā, kas pāries uz "Honda" dzinējiem, tādā veidā cerot atgriezties cīņā par uzvarām.

"Ja es būtu "Mercedes" vadītājs, noslēgtu ar Verstapenu līgumu, lai viņš būtu Hamiltona pēctecis komandā," atzīst Valseki. "Viens pasaules čempions aizies, bet vietā nāktu cits. Vai nebūtu perfekti? Ja es būtu "Ferrari" vadītājs un gribētu cīnīties ar "Mercedes", nolīgtu Verstapenu nekavējoties. Tomēr es to diemžēl neizlemju."

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News

  +1 [+] [-]

, 2018-10-19 01:22, pirms 6 gadiem
Nu, nu... Ar pārlieku nekaunību vien par čempionu neviens nav kļuvis.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 08:23, pirms 6 gadiem
denebs rakstīja: Nu, nu... Ar pārlieku nekaunību vien par čempionu neviens nav kļuvis.
Ir gan: Vilinēvs 97.gadā uzvarēja ar nekaunību - gan apdzenot pa ārmalu, gan lecot iekšā, gan no boksiem izlidojot šķērsām priekšā, gan apdzenot pa zālīti.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-19 09:35, pirms 6 gadiem
Arch devil nejauc...Villinevs netaisīja bremzēšanas zonā pigorus ar raušanu priekšā kad bremzējot entās trajektorijas nomaina. Viņš to darīja tiešām skaisti, un tad nebija visādu s da drs. Kaunuma lūpai līdz Villinēvam kā Latvijai līdz Marsa apgūšanai.

     [+] [-]

, 2018-10-19 09:48, pirms 6 gadiem
Nevar nepiekrist Valseki.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 10:18, pirms 6 gadiem
Paldies par smieklu devu jau no rīta.! Rīts izdevies
Pārvērtētākais f1 pilots visā tās vēsturē!!!!

  +2 [+] [-]

, 2018-10-19 10:30, pirms 6 gadiem
Uzvarēt var viņu daudzi ar vienu nosacījumu ja komandai būs tāda pat formula ar tadiem pat team order nosacījumiem kādi ir ruberoidam

     [+] [-]

, 2018-10-19 12:29, pirms 6 gadiem
Ir pašlaik vairāki, kas ar īsto formulu var cīnīties ar Hamiltonu, nikns, ka Leclerc netiek pieminēts