Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Toro Rosso" noskatījusi Verleinu, ar Kvjatu vienošanās jau panākta

"Toro Rosso" noskatījusi Verleinu, ar Kvjatu vienošanās jau panākta
Paskāls Verleins. Foto: Facebook.com/PWehrlein

Par kandidātu uz vietu "Toro Rosso" komandā 2019. gadā kļuvis talantīgais autosportists Paskāls Verleins, kurš pēc pagājušās F1 sezonas bija spiests pārtraukt karjeru čempionātā. Tikmēr vienošanās ar Daņilu Kvjatu jau esot panākta un drīzumā gaidāms paziņojums.

Skaidri zināms, ka Gaslī nākamgad pārstāvēs "Red Bull" komandu, kamēr arī Brendona Hārtlija vieta sastāvā ir apdraudēta, jo sportists nespēj uzrādīt pietiekošo augstus un stabilus rezultātus. Jau iepriekš tika ziņots, ka viens no pretendentiem uz vietu šīs F1 komandas sastāvā ir krievs Daņils Kvjats, kamēr tagad parādījusies informācija arī par Verleinu.

Neoficiāla informācija liecina, ka vienošanās ar Kvjatu jau panākta un paziņojums gaidāms Krievijas "Grand Prix" nedēļas nogalē.

Tikmēr Verleins, kuram šogad vieta nevienā no komandām neatradās, šobrīd meklē iespējas, kā atgriezties F1 čempionātā nākamgad.

"Meklēju jaunus izaicinājumus un iespējas, tāpēc veicu pārrunas ar vairākām F1 komandām," apstiprina pats sportists.

Verleins ir "Mercedes" rūpnīcas junioru programmas sportists. 2016. gadā viņš aizvadīja pirmo F1 sezonu tā brīža vājākajā komandā "Manor", bet pērn startēja "Sauber" vienībā. Lai gan viņu uzskata par lielu talantu, "Mercedes" Verleinu uzņemt sastāvā negribēja, jo pilotam nav pietiekošas pieredzes, arī citās komandās viņam vieta neatlika, līdz ar to šosezon vācietis startē Vācijas salonautomobiļu čempionātā (DTM).

"Sky Sports" un arī "L'Equipe" tagad raksta, ka Verleinam iespēju gatavojas dot "Toro Rosso" komanda, līdz ar ko tieši viņš un Kvjats visticamāk būšot vienības piloti 2019. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
Breaking F1 News, Live Race Coverage, Results...


Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.