Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Maldonado: "Kāpēc gan neuzvarēt arī Monako?"

Maldonado: "Kāpēc gan neuzvarēt arī Monako?"
Pastors Maldonado
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas Grand Prix uzvarētājs Pastors Maldonado no "Williams" komandas uzskata, ka nav iemeslu, lai Venecuēlas pilots nebūtu starp kandidātiem uz panākumu arī nākamajā pirmās formulas posmā Monako, kas risināsies nākamajā nedēļas nogalē.

"Visas komandas ir tik līdzīgas, un mēs ar katru reizi kļūstam aizvien labāki," Maldonado sauc iemeslus, kāpēc arī Monako "Williams" varētu būt godalgotās vietās. "Mums nav pati ātrākā mašīna, bet darām visu, ko spējam. Kāpēc gan neuzvarēt arī Monako? F1 mainās nepārtraukti. Tas būs grūti, bet mēs mēģināsim. Mums jākļūst par uzvarošu komandu, mums jābūt misijai, jāizcīna tituls, un tad redzēsim, kas notiks nākotnē."

27 gadus vecais Maldonado, kurš "Williams" vienībā nokļuva, lielā mērā pateicoties dzimtās Venecuēlas degvielas kompānijas atbalstam, ar pārējo komandu viesojies rūpnīcā, kas starpsezonā piedzīvojusi lielas izmaiņas. "Likām soli uz priekšu, kad šeit daudzas lietas izmainījām."

Pēc ilgi gaidītās (astoņus gadus) uzvaras "Williams" nometnē prieku un sajūsmu drīz vien nomainīja izbīlis, jo komandas boksos izcēlās ugunsgrēks, kurā kopumā cieta 31 cilvēks, bet viens mehāniķis guva diezgan nopietnus apdegumus. "Biju ļoti izbijies par mums visiem," sacīja Maldonado, kurš arī atradās boksos konkrētajā mirklī. "Esam veiksminieki, lielu bojājumu nav, un visiem mūsu cilvēkiem viss ir kārtībā."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Vai Maldonado izdosies šosezon vēl izcīnīt kādu uzvaru?

  • 27

  • 7

  • 89



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-18 12:09, pirms 12 gadiem
messibesii777 rakstīja: tādas haļavas gadās tikai reizi dzīvē.tā kā Makdonaldo par vēl kādu uzvaru var aizmirst
Haljava taa nebija, bet shosezon vinjam buus gruuti pat uz pjedestaalu tikt.
, 2012-05-18 12:14, pirms 12 gadiem
Kad Peress gandrīz uzvareja un nabago jau uz Ferrari sūtīja arī bija sacēlies tracis. Kur pēc tas sacīkstēs ir Serhio? Jā, knapi punktos tiek
, 2012-05-18 12:32, pirms 12 gadiem
Ja Maldonado šogad vēl uzvarēs, tas varētu notikt tieši Monako, jo šī trase ir kā radīta viņam, tieši Monako Maldonādo ir izteikti ātrs.
, 2012-05-18 12:40, pirms 12 gadiem
Taka pirmajos sesos posmos ir uzvarejusas sesas dazadas komandas, tad pec logikas spriezot nakamaja posma uzvaret vajadzetu piemeram Lotusam.
, 2012-05-18 12:45, pirms 12 gadiem
veciits rakstīja: Ja Maldonado šogad vēl uzvarēs, tas varētu notikt tieši Monako, jo šī trase ir kā radīta viņam, tieši Monako Maldonādo ir izteikti ātrs.
Tas izteikti atrs ir loti maldigs uzskats, jo F1 ir sporta veids, kur pat visizcilakais pilots spej pabraukt tikai tik atri cik atri to spej vina formula. Ja williams ir labs piespiedejspeks, tad vini tur bus atri, ja ne, tad visticamak par podestu cinities nebus iespejams. Tacu nemot vera, ka ari Spanijas trase nav nekada medusmaize, un Pastoram izdevas tur uzvaret, tad jadoma, ka piespiedejspeks Williamsiem varetu but loti labs.
, 2012-05-18 12:48, pirms 12 gadiem
Dažs labs laikam domā ka vienīgais kaut ko saprot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-18 18:30, pirms 12 gadiem
Kimi jauzvar,viņam laba mašīna
, 2012-05-18 19:15, pirms 12 gadiem
Ja nemaldos, tad 2007 gadā vinnēja Monako GP2 formulā.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.