Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Policija atgūst daļu no nozagtajiem "Red Bull" kausiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Policija atgūst daļu no nozagtajiem "Red Bull" kausiem
"Red Bull" F1 mītnes ieeja pēc ielaušanās
Foto: dailymail.co.uk

Lielbritānijas policijai izdevies atgūt daļu no F1 kausiem, ko nesen nozaga no "Red Bull" komandas mītnes Miltonkīnsā.

Lai gan ziņa šķietami ir iepriecinoša, patiesībā atklājušies nepatīkami fakti - kausi, ko izdevies atrast, tikuši izmesti kādā ezerā aptuveni 120 kilometrus no nozieguma vietas, turklāt daļa no tiem ir sabojāti.

Kausus pamanījis kāds cilvēks, par ko paziņojis policijai. Pēc tam tika norīkota īpaša nirēju brigāde, kas ezeru daļēji pārmeklēja, izceļot aptuveni 20 kausus, kas pieder "Red Bull" komandai. Policija aicina ziņot, ja vēl kāds pamanījis kausus vai to daļas izmestas.

Pirms vairāk nekā nedēļas notika brutāla ielaušanās "Red Bull" F1 bāzes mītnē, kad seši cilvēki ar auto ietriecās centrālajā ieejā, no stikla skapja nozaga apmēram 60 kausus un aizbēga. Policijai viņus toreiz neizdevās noķert un joprojām nav noskaidrots, kas bija šie cilvēki.

Jau vēstījām, ka "Red Bull" komanda pavisam īsi pirms šī nozieguma liedza savam bijušajam pilotam Sebastjanam Fetelam par uzvarām gūtos kausus paņemt privātajai kolekcijai. Tā vietā tie tika paturēti "Red Bull" rūpnīcā.

Savā salīdzinoši īsajā vēsturē, kas aizsākās 2005. gadā, "Red Bull" komanda uzvarējusi 50 posmos, bet vēl 23 reizes izcīnīta otrā vai trešā vieta. Tātad nozagti ir lielākā daļa no tai piederošajiem kausiem.

Kristians Horners, komandas vadītājs, norāda, ka cer arī uz pārējo kausu atgūšanu, bet to vietā, kas ir sabojāti un nav atjaunojami, tiks izgatavotas kopijas.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-12-17 23:28, pirms 9 gadiem
Fettels atnāca pēc saviem kausiem un pa ceļam uz mājām, tuvējā ezerā izmeta liekās, 20 Vēbera izcīnītās trofejas