Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs: "Es nebūšu "Ferrari" otrais numurs"

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs: "Es nebūšu "Ferrari" otrais numurs"
Šarls Leklērs un Sebastians Fetels. Foto: Facebook.com/CharlesLeclercOfficiel

Šīs sezonas F1 debitants Šarls Leklērs, kuram jau nākamgad dota iespēja pārstāvēt spēcīgo "Ferrari" komandu, atzīst, ka ir nosvērts pilots, līdz ar to satraukuma par šādu soli viņam neesot, turklāt Monako pārstāvis nebūt negrasās spēlēt otrā numura lomu aiz Sebastiana Fetela.

Kā zināms, nākamgad Kimi Raikonens atgriezīsies "Sauber" komandā, kurā šobrīd brauc Leklērs un pārsteidzis ar dažkārt necerēti augstiem rezultātiem.

"Katrā komandā piloti sezonu sāk vienlīdzīgā statusā un tad, kādā brīdī, kad viens cīnās par čempiona titulu, bet otrs vairs nē, ir tikai normāli, ka otrs pilots palīdz pirmajam," skaidro 21 gadu vecais Leklērs. "Esmu ar mieru to darīt, ja būšu šis otrais pilots un man vairs nebūs izredžu uzvarēt čempionātā. Tomēr es neeju uz šo komandu, lai būtu tās otrais numurs."

Sportists stāsta, ka šobrīd nekādu papildus spiedienu neizjūt, lai gan daudzi zina, ka "Ferrari" no saviem braucējiem bieži prasa ļoti daudz.

"Es labi tieku galā ar spiedienu, jo man ir tāda mentalitāte, ka es spiedienu vispār neizjūtu," saka Leklērs. "Daudzi saka, ka "Ferrari" komandā spiediens ir citā līmenī, bet mana mentalitāte ļauj man tikt vaļā no jebkāda spiediena. Es nedomāju par to, ko cilvēki no manis sagaida. Es koncentrējos tikai pats uz sevi un cenšos parādīt trasē pēc iespējas labāku sniegumu. Esmu arī ļoti godīgs. Ja nākamgad nebūšu pietiekami labs, "Ferrari" komandai mani ir jāatlaiž, un es to pilnībā sapratīšu. Šādi es to uztveru. Ja būšu gana labs, būšu pelnījis palikt."

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News

  -1 [+] [-]

, 2018-10-17 19:53, pirms 6 gadiem
Viens no čempiona kandidātiem 2019.gadā. Bet tas ir automātiski jo potenciāls ir tikai šogad ferrari itāļi paši noraka ne bez Feteļa palīdzības

     [+] [-]

, 2018-10-17 20:48, pirms 6 gadiem
Nākamsezon ir tikai viens čempiona pretendents. Uzminiet nu, kurš tas ir.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-17 21:54, pirms 6 gadiem
Cerams, lai tas vetelis vacija cempionata kkada brauc kraanz

     [+] [-]

, 2018-10-17 23:04, pirms 6 gadiem
Atļaušos prognozēt, ka Leklerks jau nākamajā sezonā iesaistīsies cīņā par čempiona titulu. Un nebrīnīšos, ka tieši jaunais brīnumbērns būs tas, kurš izrādīsies prasmīgākais no sarkanajiem.

     [+] [-]

, 2018-10-18 07:31, pirms 5 gadiem
Lai nu veicas...😎