Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 komanda "McLaren" atgriežas Amerikā

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 komanda "McLaren" atgriežas Amerikā
Foto: indy500.com

Leģendārā "Formula 1" komanda "McLaren" paziņojusi, ka 2020. gadā aizvadīs pilnu sezonu "IndyCar" formulu seriālā. Tā būs pirmā reize kopš tālā 1979. gada, kad britu vienība uz pilnu slodzi atkal startēs Amerikā.

"McLaren" uzsāks sadarbību ar "Arrow Schmidt Peterson Motorsports" vienību un dzinēju piegādātāju "Chevrolet", piedaloties visos 2020. gada "IndyCar" posmos. Komandas oficiālais nosaukums būs "Arrow McLaren Racing SP", un uz starta tā stāsies ar divām sacīkšu mašīnām. Projektu vadīs grupa speciālistu ar bijušo "Indy 500" uzvarētāju Žilu de Ferānu, kurš pašlaik ir "McLaren" sporta direktors F1 čempionātā, priekšgalā.

Šobrīd vēl nav zināms, kuri piloti pārstāvēs "McLaren" komandu "IndyCar" čempionātā.

"McLaren" šajā čempionātā startējusi jau iepriekš, pēdējo reizi pilnu sezonu aizvadot 1979. gadā. Savukārt pēdējos gados tā piedalījusies "Indy 500" sacensībās, kas ir viens no "IndyCar" posmiem. 2016. gadā Fernando Alonso Indianapolisā cīnījās par uzvaru, pirms izstājās dzinēja problēmu dēļ, kamēr šogad neizdevās kvalificēties startam.

Izmantotie resursi:
ESPN: Serving sports fans. Anytime. Anywhere.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-17 23:37, pirms 5 gadiem
Aļo garaž. Eiropas čempis rallijā Čehijas posms iet jau divas dienas. Tulkojat uzvārdus ka nav vēl nekādu ziņu?
p.s.
par tiem uzvārdiem Grīna kungam vismazāk bij tēmēts, cik atceros viņam viss kārtībā bij ar to lietu.

     [+] [-]

, 2019-08-18 06:48, pirms 5 gadiem
kristsu rakstīja: Aļo garaž. Eiropas čempis rallijā Čehijas posms iet jau divas dienas. Tulkojat uzvārdus ka nav vēl nekādu ziņu?
p.s.
par tiem uzvārdiem Grīna kungam vismazāk bij tēmēts, cik atceros viņam viss kārtībā bij ar to lietu.
Eiropas čempionāta kvalifikācija pie mums populārajā rallijkrosā Vācijā arī vakar notika, neviena vārda.